podarim muco

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.468
2.450
113
Hja kaj pa si drugega mislil, če pa je pametno kolegico poslušal... povej ti meni, kdaj je baba še kaj pametnega izjavila,predlagala?
smirk-1.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Jst sem "baba"
d055.gif

Ne, res mi je žal za muco, ker vem, da bi se lepše imela pri alterjevcu, ki je bil pripravljen priti ponjo, kakor pa v zavetišču.
lp

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.215
16.504
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hja kaj pa si drugega mislil, če pa je pametno kolegico poslušal... povej ti meni, kdaj je baba še kaj pametnega izjavila,predlagala?
smirk-1.gif

hysterical-1.gif

sej vem, sej vem... samo kaj nej, punca nameni ogromno svojega časa tem zadevam, zakaj je potem nebi spustil zraven da pomaga
wink-1.gif

aja pa kdaj pa kdaj se zgodi da tud baba predlaga kaj pametnega, res res
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.215
16.504
113
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Jst sem "baba"
d055.gif

Ne, res mi je žal za muco, ker vem, da bi se lepše imela pri alterjevcu, ki je bil pripravljen priti ponjo, kakor pa v zavetišču.
lp

hja....to je pa zdej tko tko... v zavetišču se jo bo (se jo je?) steriliziralo, cepilo, porihtalo tiste minimalne ušesne garje, ki jih imajo mladi mucki velčikokrat, sploh če so še kaj na prostem, v glavnem poštimalo po dolgem in počez, sedaj pa ne bo visela v zavetišču ampak bo šla naprej, glede na besede Polone (ena glavnih tam) naj načeloma sploh nebi bil problem z oddajo, saj je ena lepših muc, baje sta že 2 kandidata....tako da si v bistvu ničesar ne očitam
smile-1.gif

naslednjil pa vidim da bo bolje da se brigam zase in zignoriram take situacije pa ko jih j3be
evil.gif

(joke a ne, tega žal ne morem, mački so mi res prva liga
grin1.gif
)