Moja izkušnja s Carglassom!
Jaz sem pa zadnjič slišal reklamo na radiju Hit v Ljubljani in sem opazil, da imam tudi
jaz poškodovano sprednjo šipo, imel sem piko, ki je bila velika približno 1,5 cm.
Prej sploh nisem bil pozoren, potem pa sem se odločil, da pokličem Carglass in se pozanimam, kako
je s tem popravilom.
Rekli so mi, da se lahko še isti dan oglasim pri njih na Verovškovi 60a v Ljubljani in da bodo to poštimali v pol ure!
Po službi sem se odpravil tja. Res sem bil kar takoj na vrsti in serviser se je lotil popravila.
Med tem smo uredili vse papirje in prijavo na zavarovalnico. Ravno sem popil kavico (brezplačno!!) in popravilo je bilo gotovo.
Moram priznat, da ko sem šel preverit, kako je uspelo, sploh nisem več našel mesta, kjer je bila poškodba!
Dobil sem tudi 10-let garancije. Stekla imam tudi posebaj zavarovana, tako da je bilo vse brezplačno.
Ljudje, jaz vam to vsekakor lahko močno priporočam, ker se boste izognili nepotrebni menjavi šipe, če
vam bo pika počila naprej v razpoko.
Res nimate kaj izgubit, če popravilo slučajno ne bi ratalo, vam itak zamenjajo šipo in popravilo se v tem primeru ne računa.
Carglass rules!