Uporabnik Hondi je na eni od prejšnjih strani zapisal, da imajo kalibrator ADAS (če sem si prav zapomnil?). In Hondi je zelo dobra referenca za priporočilo.Predaleč... Ni pa to zopet ne tako delikatna specialna stvar da tega noben ne bi znal tega dobro urediti v MB. Pa še dvomim da pri tem Roglju znajo oz. imajo mojstra z instrumenti da mi skalibrira Lane Assist.
To ja ampak dvomim da bom priletel, spil v sosednjem kafiču 2 kavi in dvignil avtomobil. Verjetno to vsaj pol dneva stoji. Ma saj pravim, brezveze kompliciram glede takšne osnovne stvari kot je menjava vetrobranskega stekla.
Zato ker nismo vec leta 1996. Smo leta 2019 ko je lane assist prakticno osnovna oprema. In firma ki se ukvarja z menjavo stekel bo pa ja mela ustrezno opremo.Glede česa "zakaj pa ne"?
Jaz pa nisem pravega pooblaščenega Ford servisa izbral, da sem moral 4x al 5x priti na servis da so mi zamenjal šipo kot je treba. Pa je samo dežni senzor v njej. Kaj šele ko bi bile še kamere....
to si še mal preveč dal, jz sm dal 140+ddv
isti avto
HvalaUporabnik Hondi je na eni od prejšnjih strani zapisal, da imajo kalibrator ADAS (če sem si prav zapomnil?). In Hondi je zelo dobra referenca za priporočilo.
Edino kar je pri tebi, je daleč. Ampak združiš to s kakšnim opravkom v Ljubljani?