Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a france turbo in the stroj pa nima noben?
imel TF, ampak sem ga po dveh sezonah prodal in kupil Riko. TF greje super, pepela malo....edino steklo se po dveh dneh tako umaže, da tudi ognja ne vidiš. Zato je tudi šel od hiše.
da se ti steklo umaže je največkrat krivo napačno kurjenje. a si imel na kaminu regulator sekundarnega in primarnega zraka?
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Ali pa tale model...
http://www.bigbang.si/grelna-tehnika/avk2200-eko-konvektor-atlas-477456
Hvala.
lp
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a france turbo in the stroj pa nima noben?
imel TF, ampak sem ga po dveh sezonah prodal in kupil Riko. TF greje super, pepela malo....edino steklo se po dveh dneh tako umaže, da tudi ognja ne vidiš. Zato je tudi šel od hiše.
da se ti steklo umaže je največkrat krivo napačno kurjenje. a si imel na kaminu regulator sekundarnega in primarnega zraka?
Vem da je nekaj tudi na tem. Ampak problem je, da na Riki kuriš ista drva in je steklo samo malo umazano, pri TF pa je črno kot noč, ognja sploh ne vidiš. In takih primerov poznam kar nekaj.
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
ma to ma kolega tudi čisto črno črno šipo....
je tipo kupu TF 11kW pa mu je pol premočan in ga ima nonstop baje na čisti minimum in zato samo dimi in paca....
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Keter so dobre peči, ki pepela skoraj nimajo? To je res dobro, da bi lahk očistil samo enkrat/dvakrat na teden.
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Keter so dobre peči, ki pepela skoraj nimajo? To je res dobro, da bi lahk očistil samo enkrat/dvakrat na teden.
žCitat:
Uporabnik Abeta pravi:
ma to ma kolega tudi čisto črno črno šipo....
je tipo kupu TF 11kW pa mu je pol premočan in ga ima nonstop baje na čisti minimum in zato samo dimi in paca....
zakaj ne, če bi se dalo?Citat:
Uporabnik kroja pravi:
ja načeloma glih ne boš kuril takrat predno gres v sluzbo..
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Danes,sem naročil tega.Upam,da sem se prav odločil.Da je ok zadeva.
http://www.bigbang.si/grelna-tehnika/avk2200-eko-konvektor-atlas-477456
Če nima ventilatorja je vstran vržen denar.
Kaj pravite vi?