Poceni iberwagen

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Nope, pri nakupu nisem gledal Audijev, ne VWjev, ampak Škodo in sem z njo absolutno zadovoljen.
Audi pač ni imel neke pestre ponudbe bencinarjev (razen1.8T), zato tudi slaba izbira. Če kupuješ rabljenega, boš v svojem primeru iskal takšnega, da ima zadaj električni pomik stekel, vsaj na izbiro imaš
smile-1.gif
Ne se jezit na firmo, če so stranke kupovale oskubljene avte...

Kar se tiče novih motorjev bolj težko vidiš statistiko do 400kkm, lahko pa gledamo starejše motorje. Je kateri bolj bullet proof kot VWjev 1.9TDI?
Pri nemcih se držijo svojega dizajna (notranjost in zunanjost) in je nekaterim všeč koncept "Najboljši dizajn je minimalni dizajn", drugim so pa všeč čimbolj načičkani avti. Vsakemu svoje in nikomur se ne vsiljuje avta. Ti pač ne razumeš, zakaj bi nekdo plačal 5k evrov več za nemca. Zato, ker mu je všeč, si ga želi in ima status med avtomobili.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Kar se tiče novih motorjev bolj težko vidiš statistiko do 400kkm, lahko pa gledamo starejše motorje. Je kateri bolj bullet proof kot VWjev 1.9TDI?

Novejši so se pa že "izkazali", a ne. Še posebej 2.0 TDI.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ja, prva serija 2.0TDI 103kw je imela probleme, ne zelo pogoste, ampak drage. Z naslednjo serijo so to odpravli in motorji delajo brez problema...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
"Prva serija" je imela dovolj pogoste probleme, da je passat nova laguna 2
smile-1.gif
. Jaz bi itak preprosto preskočil precenjene polizdelke iz koncerna in šel na audija, ki mi je edini kul. Dolgočasen, ampak kul.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.711
9.918
113
40
MB
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
prodaja se koleos, fully loaded, kupil se je zato ker je bil ultra super duper deal, z usnjem, xenon ni da ni ful opcija, dali so lep popust, zdaj eno leto kasneje potrebe po avtu ni več .... takega avta prodat ne moreš oz ga prodaš na en način .... za 15k

in če komu ob tem ne gre na jok ... svaka čast !

Meni gre na jok, ker je tvoj kolega kupil koleosa in ne ker ga zdaj ne more prodat. To mi gre samo na smeh
hysterical-1.gif

Mislim, kaj ti mora bit, da greš kupit avto, ki je vsem na svetu grd in pol misliš, da ga boš hitro prodal.

Sicer jaz bi vzel 1 leto starega koleosa s ful opremo, ker rabim en tak avto za v zidanco, ampak na avto.netu sta samo dva za najmanj 20 jurjev in oba očitno testna od avtohiše
17758-icon_confused.gif

prodaja je nepredvidena, ker je dobil služben avto, gre pa za starejšega možakarja
smile-1.gif

lahko prideš pogledat avto če iščeš
grin1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Se mi še ne mudi, mam do maja/junija cajt. Do takrat sem pa komot brez avta, ker bo itak samo pred blokom stal. Če do takrat ne bo prodan se pa slišmo
wink-1.gif
Pa 4wd hočem, da ne bo nesporazuma.

Pa tudi ceno pričakujem ustrezno nižjo kot za xtraila, ker drugače raje vzamem tega, ker koleos je pa le grd ko satan in neprodajljiv
smile-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
sem razmisljal kako in kaj ti naj napisem..ampak OK...Polno nalozena laguna z GT opremo in 4s control pride cca 27 jurjev...ima VSE...gretje sedezev, ksenon ki se obrača, senzore, navigacijo, 150 cistih dizl konjev, vrhunsko vodljivost,...skratka ne vem še kaj bi lahko imela...polek tega da se vrhunsko pelje...s tem audijem se ne more niti primerjat, prav tako se ne more primerjat z oskubljenim C ali BMW.. da o C5 niti ne zacnem...audi 2.0 s 120 konji je prestižno vozilo?!?! AHAHAH in plačas za prestiž ...ne morem verjet takšnim neumnim izjavam...
Ampak moraš pa vedet, da če imaš Audija, pa magari z rajtlom za zadnje šipe, se imaš pravico na AC nonstop vozit po prehitevalnem pasu... Brez doplačila.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Naj nekdo pokaže pokvarljivost avtomobilov v neki dobi in takrat bomo tudi mi, ki poveličevanja nemcev ne zastopimo, rekli, res je, splača se kupit, ker gre 400 k km z rednimi servisi.

Prestiž in lepa plastika v notranjosti avta meni ne igra vloge, ker sem že enkrat napisal, da plastike v avtu ne božam (kot zgleda nekateri).
Najboljša statistika pokvarljivosti so odstavni pasovi AC v poletnih mesecih... Majke mi, če nista dva od treh crkjencev švaba - Bemfa, audi in vw.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Ampak moraš pa vedet, da če imaš Audija, pa magari z rajtlom za zadnje šipe, se imaš pravico na AC nonstop vozit po prehitevalnem pasu... Brez doplačila.
In v vseh trgovskih centrih lahko parkiraš na pločnikih blizu vhoda in parkingih za invalide.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
In za zmigovce je izgleda da tako visoko doplacilo, da se noben ne odloci za to opcijo..
evil.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Kaj pa vem, jst se vozim vedno isto, ne glede na to v katerem avtu sem, mogoče me kdaj zanese pa gre kak km čez omejitev, drugače se pa vedno umikam na vozni pas, se ne limam na rit, uporabljam žmigovce in upoštevam ostala pravila. Opažam pa tudi sam, da se večina ljudi vozi kar po prehitevalnem in se ne umika (čeprav je vozni dostkrat manj prometen), ne uporablja žmigovcev v krožnem pa tudi drugje. Pri tem pa mislim, da vozniki po vaše prestižnih znamk ne izstopajo ne v pozitivno ne v negativno smer, vendar si jih marsikdo bolj zapomne, ker pač vozijo tak avto.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
In v vseh trgovskih centrih lahko parkiraš na pločnikih blizu vhoda in parkingih za invalide.

Kaj se buniš. Saj pravilno parkirajo. Gre namreč za mentalne invalide.
evil.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
In za zmigovce je izgleda da tako visoko doplacilo, da se noben ne odloci za to opcijo..
evil.gif

Saj so žmiguci. Samo stikala v osnovni verziji so montirana v prtljažniku.
evil.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Mentalni invalidi vozijo vse znamke, se pa najde marsikateri voznik dražjega avta, ki ima odnos "boljši sem od vas, vaš obstoj me ovira" in smatra da so pravila in kultura namenjena zgolj raji. Zdi se mi da imajo taki zadnja leta bolj SUVe, ne vem če me je kdaj nerviral kakšen S ali A8.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ma vsega je. Samo nekateri lastniki prestižnih so definitivno v neki svoji dimenziji vesolja.
smile-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Hm.... a mi lahko en, ki se spozna na A4-ko - konkretno tegale z prvega linka pove, a sem jaz narobe videl, al je res, da so električno ogrevana zunanja ogledala za DOPLAČILO?????? (naj bi bila zraven buisness paketa) Al je kaka druga fora?

LP