Pobje in pijančkarije....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
so problemčki, ne?
wink-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Moj ne pije alkohola in s tem nimam problemov. Jst pa tut le sem pa tja spijem kak kozarček vina priložnostno...
priden.gif

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Js sm se zmer sam smejala k sm vidla svojga pijanga k mino... Drug dan sm ga pa filala in nalivala z vodo
srce-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja seveda ..če gledaš mladino-15 let je to neznosno? včeraj grem iz gostilne, pa se neka najsta zaleti vame vame ..vsa pobruhana.sj nisem vedel naj pokličem ambulanto al kaj? na srečo so priletele dve kolegice od nje , pa so jo pobrale
uf-1.gif

moja spremljevalka je pa še neki sikala..češ naj se same pobrigajo ?
smile-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Moj ne pije alkohola in s tem nimam problemov. Jst pa tut le sem pa tja spijem kak kozarček vina priložnostno...
priden.gif

Sej vem da zgleda bedno ampak takrat se ponavadi zgodijo najbolj komične situacije, ki se jih družba spominja še leta po tem...
grin1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz.

Hm, spet ste tukaj bolj ali manj vzorni državljani...sami abstinenti....hm, sem morda na forumu katoliških skavtov
17758-icon_confused.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sej v mladih letih sva ga oba žgala okrog, ampak on se je čist odreku alkoholu, jst pa sem pa tja spijem kaj...sej to je čist okej
smile-1.gif

Imam pa tut jst za sabo veliko pijanih dogodivščin z družbo, ampak so pa tut neke žalostne, ko fantje niso imeli meje in so bili totalne kome...v takih situacijah ni več nič smešnega, ko ne more ne bruhat, je totalno dezorentiran, ne zna govorit...in ga moraš peljat na urgenco...tak konec uniči cel večer in to je, kar mene moti pri pijančevanju...Jst, ko sm ga imela dost pod kapo, sm šla spat (če smo bli kje v bajti) ali pa sem nehala pit alkohol oz. sem se pobrala domov...je blo pa tut pri meni parkrat grdo in če se spomnim na tiste trenutke, me je malo sram zame, ....
redface-1.gif

.... ampak ja, alkohol je del odrašanja in je tut del družabnega življenja...ampak tko kot povsod, mora tudi tukaj obstajat neka meja do kjer je smešno in zabavno, ko pa se ta meja prestopi je vse skupaj bolj žalostno.

Pa še eno stvar preziram...ko se pijan zavestno vsede za volan ("kdo je najmanj prbasan, kdo pelje domov?") in pelje celo klapo domov...poln avto nažganih in zavestno riskiranje nesreče...in smrtnega izida.
10.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Se kar strinjam, pretiravanje do urgence je res neprimerno....vožnja pod vplivom pa je zrela za zapor....

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Včasih ste moški pravi cukri, ko ste nasekani
priden.gif
seveda se tega naslednji dan ni spomnil.

Ok, popivanje vsak vikend je za mulce, če z nekom neki ustvarjaš, zna bit pa to velik problem. Edino stvar, ki jo zahtevam od njega, ko gre ven in vemo, da bo fešta, je to, da ne vozi. Komot me pokliče ob katerikoli uri, da ga pridem iskat kamorkoli. Ne bom mu nikoli težila kakšen je, ker se takrat ponavadi neverjetno zabavam, ker ne ve kaj dela in govori
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Nikol mi ne bo jasno, da se folk ne spomni kaj je delov. A se samo jest vsega spomnim in sem res tak cudak?
confused-1.gif
Pa še to vem kaj se je vse takrat dogajalo.

Če si v resni vezi, pijančevanje vsak vikend odpade. Čeprav je treba met nekaj osebne svobode.

Sicer se pa pri pijanem človeku pokaže njegov pravi obraz.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Včasih ste moški pravi cukri, ko ste nasekani
priden.gif
seveda se tega naslednji dan ni spomnil.
:

Ja imaš pa primere, kot je bil npr. moj bivši, ki pod vplivom alkohola postanej agresivni...moj je bil na srečo samo verbalno...nimajo pa vse take "sreče"...tko, da iz preteklih izkušenj mi je zelo všeč, da imam fanta, ki ne pije.
zmaga.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:ker ne ve kaj dela in govori
grin1.gif

ne ne ne...
tisti trenutek čisto vsak ve kaj dela in kaj govori. problem je samo v tem da se čez nekaj časa več ne spomni kaj je govoril in delal
grims-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz.

Hm, spet ste tukaj bolj ali manj vzorni državljani...sami abstinenti....hm, sem morda na forumu katoliških skavtov
17758-icon_confused.gif

Ne skrbi-pri 25 hektih vina ne moreš biti abstinent.
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz.

17758-icon_confused.gif
Nismo vsi pridni... Jaz ravnokar prebolevam rahlega mačka
evil.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Jaz sem imel pa včeraj te težave....roštilj brez piva, pa sploh ni roštilj....

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:tisti trenutek čisto vsak ve kaj dela in kaj govori. problem je samo v tem da se čez nekaj časa več ne spomni kaj je govoril in delal
grims-1.gif

Vemo, kako je to, a ne?
grin1.gif

ja, ja...že probal
grin1.gif