Se je zgodilo in me nadvse zanima za slučaj da imajo mojo registrsko KOLIKO zdaj to košta?
Mogoče še kakšni pametni izgovori za sodnika?
Povej sodniku, da si bil pijan in da pač nisi videl policajev! Tako, po resnici!Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Se je zgodilo in me nadvse zanima za slučaj da imajo mojo registrsko KOLIKO zdaj to košta?
Citat:
500€ + 5kt. 27. čl. ZPrCP: "Z globo 500 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ne ravna po predpisanem znaku, s katerim ga pooblaščena uradna oseba ustavlja ali ne upošteva njene odredbe o prepovedi nadaljnje vožnje, ali ki ne upošteva svetlobne prometne signalizacije, ki označuje eksperimentalno prometno ureditev. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 5 kazenskih točk."
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Sem dobil na ZSCitat:
500€ + 5kt. 27. čl. ZPrCP: "Z globo 500 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ne ravna po predpisanem znaku, s katerim ga pooblaščena uradna oseba ustavlja ali ne upošteva njene odredbe o prepovedi nadaljnje vožnje, ali ki ne upošteva svetlobne prometne signalizacije, ki označuje eksperimentalno prometno ureditev. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 5 kazenskih točk."
Torej SE SPLAČAob predpostavki, da ti to sploh lahko dokažejo in bo to zelo težka zadeva za sodnika....![]()
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdo se bo potrudil n PP obvestil anonimno, d aje naš mizar z gabrovke bežal..print screen teme imam
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Ko pobegneš kapsom (potem ko ti uspe), avto sparkiras kr nekje, in spokaš domov. Zjutraj pokličeš policijo da ti je bil včeraj zvečer
vkraden avto... Čez dva dni jih pokličeš da te je "kolega" obvestil da je videl tvoj avto tam in tam.
Vžge preverjeno.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest bi raje ustavil, in požrl svoje, in imaš vsaj mir.