Poanta posta

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ti kar jej meso, sexu se pa itak zarad spremljanja fuzbala skoz vse leto odrekaš.

Dokler se jaz odrekam in mi ga ne odreka katera druga, je to moja izbira, ne tvoja impotenca. Ne?

Nemorš!!
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Dokler se jaz odrekam in mi ga ne odreka katera druga, je to moja izbira, ne tvoja impotenca. Ne?
Saj tvoje odrekanje sexu ne izbiraš ti. Izbirajo ti ga tisti, ki so tako natrpali urnik s fuzbalom.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ah ne. Vi fuzbal fanatiki v današnji dobi televizijske tehnike s številnimi, kabelskimi, internetnimi, satelitskimi itd... programi, že najdete tisto svoje brezvezno tekanje za žogo, kartermu prilagajete ves svoj čas. Ko pa fuzbal tekma mine, greste pa na internet malo na forum klofat.
Taki pač ste, vi fuzbalerji, nimaš kej.
Ampak včeraj je bil nek fuzbal na TV bojda. V bolj pozni uri. Sem danes poslušal ene čefurje, ki so imel veliko za komentirat okol včerajšnje fuzbal tekme. Kaj je blo včeraj? Menda nisi kaj zamudu?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kako veš, da so bili čefurji?
Ker so imel noge na O in glavo prilagojeno za odboj fuzbal žoge. Torej prazno.
Ej pobje, tema govori o postu, ne o fuzbalu. Bo krešinbutnavt znoru....

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a pa si ti kdaj pogledal pahorja ali janšo.

oba klena slovenca z nogami na O. o glavi pa ne bom zgubljal besed. bom sam rekel, da en zgleda je dost skala na rotirajoče žoge, pa so posledice še danes vidne.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.009
113
kod Džej-Zija
ksz

Kako ste posrali tole temo, z moderatorji na čelu.
rolleyes-1.gif

Sicer pa je Jernej najlepše opisal poanto posta, da se za eno obdobje odpoveš nečemu, kar ti veliko pomeni, zato, da to pomen znaš toliko bolj ceniti. In ta poanta ni vezana na nobeno religijo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
orao javi se, orao javi se.

sam zanimiv, da ma na kolenih ščitnike, drugi pa ne. bo kaj na tem, da pada po kolenih rad, ko dela kake zadeve in ma verjetno kolena že precej boga.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kako si ti poduhovljen.
grin1.gif

Sploh ne gre za poduhovljenost. Tudi jaz sem včeraj z veseljem pojedel vso meso, ki je bilo med rižoto. Sam se držim načela:"Ne rabiš verovati v Boga, ga častiti, se mu klanjati, boj se ga pa le."

V naših koncih je znan primer enega strica, ki je šel s svojo klapo malo razbijat po cerkvi. Nekaj se mu je zameril Marijin kip, zato mu je šel razbit glavo. Čez dvajset let ga je med delom potegnila stružnica in mu zdrobila glavo.

Poznana je tudi zgodba o vandalu, ki je šel zažgat cerkev. Tudi on jo je nastradal - enkrat je imel prižgan kamin, iskrica mu je odletela na "kožo" kožuh, tepih na tleh ter mu zažgala celo bajto. Žal so tudi njega posrkali plameni.

Pa to niso tralala pravljice, ampak so se te stvari dejansko zgodile.

Zato sem sam pri takšnih stvareh raje malo bolj previden, da me ne bo kasneje udarilo kje v življenju.

Viper, čas, ko ne bi imel več niti koščka mesa dati za v usta je lahko tudi jutri, zato jaz še enkrat opozarjam na določeno pazljivost pri teh zadevah! Mi je pa jasno, da je ta način mišljenja skregan z logiko materialističnih alterjevcev.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kako si ti poduhovljen.
grin1.gif

Sploh ne gre za poduhovljenost. Tudi jaz sem včeraj z veseljem pojedel vso meso, ki je bilo med rižoto. Sam se držim načela:"Ne rabiš verovati v Boga, ga častiti, se mu klanjati, boj se ga pa le."

V naših koncih je znan primer enega strica, ki je šel s svojo klapo malo razbijat po cerkvi. Nekaj se mu je zameril Marijin kip, zato mu je šel razbit glavo. Čez dvajset let ga je med delom potegnila stružnica in mu zdrobila glavo.

Poznana je tudi zgodba o vandalu, ki je šel zažgat cerkev. Tudi on jo je nastradal - enkrat je imel prižgan kamin, iskrica mu je odletela na "kožo" kožuh, tepih na tleh ter mu zažgala celo bajto. Žal so tudi njega posrkali plameni.

Pa to niso tralala pravljice, ampak so se te stvari dejansko zgodile.

Zato sem sam pri takšnih stvareh raje malo bolj previden, da me ne bo kasneje udarilo kje v življenju.

Viper, čas, ko ne bi imel več niti koščka mesa dati za v usta je lahko tudi jutri, zato jaz še enkrat opozarjam na določeno pazljivost pri teh zadevah! Mi je pa jasno, da je ta način mišljenja skregan z logiko materialističnih alterjevcev.

Kaj pa tisti ki umrejo v prometni nesreči? So kje na cesti devici mariji vzeli prednost?
confused-1.gif

Malo ga pihaš mimo
smile-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Zdej pa vemo kdo začenja verižna pisma.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tale Bog pa je en materialist!
Zarad enega bogega kipca je človeku zdrobil glavo.
bonk.gif

A Bog ne ve, da zakoni iz stare zaveze ne veljajo več???

Koga se bat? Komu na čast?
Edino kar bi se bilo treba držat po moje in tega se sam držim, je pravilo: "Kar ne želiš sebi, tudi drugim ne želi." (izjema so mazohisti
grin1.gif
)

Moseero je lepo razložil s stališča vernikov, Jernej pa odlično s stališča ostalih ljudi!
zmaga.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Konkretno vam nimam kaj odgovoriti, ker so te stvari za vsakega človeka nepredstavljive in so nam neznanka.

Lahko vam edino rečem, da se na dolgi rok dobro plačuje in hudo kaznuje, to opažam v vseh aspektih življenja. In primeri, kot sem jih navedel zgoraj opozarjajo na določeno previdnost pri teh zadevah. Sam ne bi preveč izzival naravnih zakonov, ker te lahko še prehitro udarijo nazaj.

Mi je pa jasno, da tisti, ki vidijo samo sebe in ničesar drugega, tega ne morejo doumeti. Pač treba se bo sprijaznit, da smo tudi v našem mišljenju zelo, zelo omejeni.