po pezdirjevi kukovičeva

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hči se zna sama preživljat..

verjetno res..tko k še nekaj 100 tisoč državljank deželice. je pa vse skupaj lažje, če imaš lepo službo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.750
903
113
tu in tam
Seveda se se zna preživlati, če ji pa mamca zrihta službo..nič novega, mehki
wink-1.gif

aja, prejle sem šel na drink v lokalni bife, spet je bil "general" Aksentijeviæ v debati s kolegom ..lepo sta pričala i nikome ništa..mi borci pa bomo odjebali za kakšen privilegij, ki ga še sedaj ni
cool-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Na Kitajsko je sicer res prišla preko podjetja ESOTECH, kjer je bila takrat njena mama direktorica (in so jo med obiskom hčerke odstavili), kasneje pa je bila uspešna tudi sama:
Slovenkino podjetje promovira Jackie Chan

Letos je med voditelji prihodnosti Wall Street Journala tudi Slovenka. Mihela Hladin živi v kitajskem Šanghaju, zadnji dve leti pa vodi lastno podjetje Greenovate.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Seveda se se zna preživlati, če ji pa mamca zrihta službo..nič novega, mehki
wink-1.gif

aja, prejle sem šel na drink v lokalni bife, spet je bil "general" Aksentijeviæ v debati s kolegom ..lepo sta pričala i nikome ništa..mi borci pa bomo odjebali za kakšen privilegij, ki ga še sedaj ni
cool-1.gif

gatoviæu moli se bogu, da si ostal živ in si izgubil samo privilegije za te barabe, ne pa tudi glave...vsak dan en očeneaš.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Ne delaj se norca, dobro veš da je vztrajal do konca, šel z JNA na Hrvaško, kjer je nadaljeval svojo kariero, žal je, ko so mu sesuli helikopter ostal, šel v ujetništvo in potem so ga zamenjali za Hrvaške borce!
Bil izbrisan in še sedaj ne govori slovensko! Sramota za našo državo, da dovoli takim stopiti na naše ozemlje!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Na Kitajsko je sicer res prišla preko podjetja ESOTECH, kjer je bila takrat njena mama direktorica (in so jo med obiskom hčerke odstavili), kasneje pa je bila uspešna tudi sama:
Slovenkino podjetje promovira Jackie Chan

Letos je med voditelji prihodnosti Wall Street Journala tudi Slovenka. Mihela Hladin živi v kitajskem Šanghaju, zadnji dve leti pa vodi lastno podjetje Greenovate.

Res je težko uspeti, ko ti mamica zrihta dober kšeft in zveze. Če nisi totalen [cenzura], ne morš sfalit, če imaš tak bekgraund.
Pojdi sam na Kitajsko in se začni it biznis...
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne delaj se norca, dobro veš da je vztrajal do konca, šel z JNA na Hrvaško, kjer je nadaljeval svojo kariero, žal je, ko so mu sesuli helikopter ostal, šel v ujetništvo in potem so ga zamenjali za Hrvaške borce!
Bil izbrisan in še sedaj ne govori slovensko! Sramota za našo državo, da dovoli takim stopiti na naše ozemlje!

zakaj? kaj mu očitaš?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kukr jest vem, je bila njegova domovina Jugoslavija, kateri je prisegel zvestobo "pa makar dao i svoj život", kakor tudi 90% teritorialcev, ki pa so to prisego zlahka prelomili, Aksentijevič je pa pač ni. Kdo je zdaj tu večja [cenzura]? In ni pustil družine v drugi državi, ker takrat Slovenija še ni bila samostojna.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Res je težko uspeti, ko ti mamica zrihta dober kšeft in zveze. Če nisi totalen [cenzura], ne morš sfalit, če imaš tak bekgraund.
crazy1.gif
Mama gor ali dol, nekaj je morala vseeno narediti tudi sama.

Sicer sem si mamo najbolj zapomnil po:

633546686553675124_zidarkukt.jpg

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Res si nisem predstavljal da si tak jugonostalgik. Slovenija je razglasila samostojnost toda on je šel proti Sloveniji! Saj pravim škoda da tist helikopter katerega so Hrvatje sklatili ni pogorel!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Jaz sem ravno toliko jugonostalgik, kot si ti musliman.
To se pravi: z obema nazivoma imava oba veliko skupnega, a vendar se v važnih detaljih od njih razlikujeva.
smile-1.gif

Slovenija razglasila samostojnost?
hysterical-1.gif
Makedonija jo je tudi, pa poglej, kje so - nepriznani zaradi Grkov, največjih luzerjev v EU. Dokler te drugi ne priznajo, ti lahko razglasiš tudi lastništvo nad Marsom in našo jurisdikcijo tam.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
crazy1.gif

Sicer sem si mamo najbolj zapomnil po:

633546686553675124_zidarkukt.jpg
Nisem rekel, da ti ni treba nič narediti (dobro preberi moj post), ampak da ti je lažje, če imaš že vse namontirano.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Res si nisem predstavljal da si tak jugonostalgik. Slovenija je razglasila samostojnost toda on je šel proti Sloveniji! Saj pravim škoda da tist helikopter katerega so Hrvatje sklatili ni pogorel!

Ne mešat Aksentijeviæa profesionalnega vojaka in Aksentijeviæa kvazi politika.
Prvi je opravljal svoje delo profesionalnega vojaka najbolje, kot ga je znal, drugega bi morali pa označiti za persono non grata in odkolit gostoljubnost.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
crazy1.gif

Če bi mela tale mama kaj ksihta in jajc, hči takisto, bi se zahvalili za ponujeno službo. Veliki o' iVan jemlje vsem po vrsti, govori o strokovnosti, o nepotizmu pri vseh drugih in to v istem stavku, kot hvali svojo novo, visoko strokovno sodelavko. A ji je Monika ime?