Pneumatike 2017

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Z mimovrste so nam poslali 4 narocene letne pneumatike michelin...problem je da so tri letnik 6/17 in ena 9/18 . Ali bi vi to montirali ali bi zavrnili. Zame to ni vec novo oziroma bi na to staro zalogo morali dati dolocen popust. Nevem kako je to kaj zakonsko urejeno.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
And here we go again!

Preberi Andy-jevo temo o novih starih gumah - meni se ne ljubi več. Praktično lahko tiste 6/17 zavrneš brez popusta, tiste po 15/17 pa ne več - trenutno. Ampak proizvajalci trdijo, da je pravilno skladiščena guma tudi več let nova - namerno nisem let napisal saj se vsak proizvajalec odloča zase od 2 leti pa vse do 6 let.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
ej jebeš te mimovrste. sem enkrat pred leti probal naročit ene gume.. 2 mesca so me jebali da čakajo dobavitelja (pisalo je, da so na zalogi pri dobavitelju).. ko mi je dopizdilo in sem jih poklical kaj se dogaja so v roku ene ure popravili oglas da niso več dobavljive :)

anyway, da še malo spljuvam mimovrste.. v zadnjem času (beri letos) sem naročil nekaj stvari, od tega je bilo 3/4 poškodovanih, 1/4 pa nedobavljiva.. edino kar je prišlo celo je bila ena papirnata kartica :)

vrni in pozabi.. niti niso tako ugodni kakor izgleda na prvi pogled.