Pluženje

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
par dni nazaj me je en zalil s tem snežnim drekom do pasu, mamico mu

Še dobro, da nisi čepel, takrat bi te zalilo celega
hysterical-1.gif

V MB zaenkrat snega ravno toliko, da se vidi, da sneži pluga pa pomoje nocoj še ne bo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Moste - Fužine. Je treba živeti. Zoki meni osebno ni naredil nobene škode, ne maram pa njegovega dela, to je druga stvar, sicer pa je desničar tako kot jaz.

Lol. 8888 pluži ceste na območju, kjer je veliiiiko zelenih, plača pa mu Zoki.
hysterical-1.gif

Bom gledal poročila, če bodo mogoče poročali o tem, da je zmrznil pekel.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
No pri nas ga je cca 20cm, pa se ni bilo pluga mimo hiše? Zvecer bi rad prišel v rol bara (boš tam?), se prej pa v bolnico na obisk.
Aja, pa praznik je danes, bi se spodobilo iti k maši. Ob 9 je bilo baje samo 5 ljudi pri maši(župnik v tem številu vkljucen)

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kdo je kriv, če mi pade on pred avto, ker ga je zaneslo na snegu?

Če velja enako kot pri pijančkih, potem ti. Sej veš kako je. Nisi prilagodil hitrosti in nisi predvideval, da ga bo zaneslo, kljub izredo drseči podlagi. Tako moraš tudi pri pijančku predvidevat, da ga lahko kar naenkrat zanese pred tabo. In to moraš potem predvidevat za vsakega kolesarja. Ja, kolesarji so pri nas zaščiteni, ko kočevski medvedi.

Na zahodu je pa revščina s snegom. Ko pa gledam radarsko sliko vidim, da bo jug kar pošteno zamedlo. Super vikedn je pred njimi.
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
K je glih taka tema, kaj za boha počnejo kolesarji na cestah ko je sneg, še tko je mao voznega pasu k je sneg naplužen pol se pa najde kak model k voz po sredi ceste k nima kje
crazy1.gif

Drgač se pa veselim snega
evil.gif

poglej si malo kako so spluženi pločniki in kolesarske steze! običajno je na začetku kolesarske velik kup napluženega snega, potem pa vsake toliko še kakšen. nismo vsi take lenobe, da se moramo za vsak drek z avtom peljat
malo strpnosti ne bi škodovalo, pazljivosti pri prehitevanju pa tud ne. par dni nazaj me je en zalil s tem snežnim drekom do pasu, mamico mu

Vem da ni dnarja za urbano pa avto je strošek ampak bi lohka dal kak € za vožnjo z busom vsaj k so take vremenske razmere,
konc koncev pa reče vozniku da nima pa gre free na bus - pa vrjem da sm strpen
wink-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.183
113
v lokalni ostariji
po lj je plužila bankina (lastnik direktor CPL) veliko je imel hidrotehnik plužnih ekip... kpl pa kot vedno bolj "manj pomembne" poti in ceste...

je bilo zanimivo zjutraj ob 3h ko sem štartal na lokacije se je točno videlo kje je plužil kpl kje pa ostali kpl je odlično spucal, ostali pa... kriza sem driftal s traktorjem po celi cesti...