Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ti sam jutri proti Avstriji spucaj, da bom letel, ker takoj, ko pade nekaj snega, se 4/5 vseh voznikov spreobrne v jebene mečkače in postanem s svojimi legalnimi 70 kilometri na uro, pravi divjak. Da popizdiš.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ti sam jutri proti Avstriji spucaj, da bom letel, ker takoj, ko pade nekaj snega, se 4/5 vseh voznikov spreobrne v jebene mečkače in postanem s svojimi legalnimi 70 kilometri na uro, pravi divjak. Da popizdiš.
Daj ne nori. Z 70km/h si že divjak ko se kakšna kaplja dežja pokaže. Pri snegu si že z 50km/h raketa.
Profesor za vetla in sumaherja. 8888 jutri popoldan mi spucaj kak parking ob zaloški pred porodnišnico.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kaj sem pa jaz s 120 km/h?
Če bi vsi biciklal ob snegu, ti ne bi imel dela.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Merkajo okolje, ne pa tako kot ti, ko ne moreš niti 50 metrov peš
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Če bi vsi biciklal ob snegu, ti ne bi imel dela.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Merkajo okolje, ne pa tako kot ti, ko ne moreš niti 50 metrov peš
Drugače pa so se tile biciklisti res razpasli, zjutraj moram v povprečju na križišču, ko zavijam na desno, v tiste 20 s počakat najmanj dva do tri bicikliste. Toliko jih je bilo 5 let nazaj jeseni na lep dan. Kdo je kriv, če mi pade on pred avto, ker ga je zaneslo na snegu?
Jankoviæ, ker je uvedel plačljiva parkirna mesta in se sedaj ljudje vozijo s kolesom v služboCitat:
Uporabnik keber pravi:
Drugače pa so se tile biciklisti res razpasli, zjutraj moram v povprečju na križišču, ko zavijam na desno, v tiste 20 s počakat najmanj dva do tri bicikliste. Toliko jih je bilo 5 let nazaj jeseni na lep dan. Kdo je kriv, če mi pade on pred avto, ker ga je zaneslo na snegu?
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
K je glih taka tema, kaj za boha počnejo kolesarji na cestah ko je sneg, še tko je mao voznega pasu k je sneg naplužen pol se pa najde kak model k voz po sredi ceste k nima kje
Drgač se pa veselim snega