Plastične operacije

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Samo ženske smo tolk butaste, da gremo to delat iz svojih teles, medtem, ko moški spol študira, če bi si v l.2007 skrajšal kocine pod pazduho.
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

pa še res je
d055.gif

mene samo zanima če se bo kdaj prijela moška kozmetika, ki jo je začela kozmetična industrija forsirat. Ok, pustimo [censored]æine, toplovodarje, pusije v moški obliki, hude šmekere,...., bolj me zanima splošna moška populacija. Meni na kraj pameti ne pade da dam na sebe kaj drugega kot deodorant, po britju, krema za roke ko je potrebna in tu se seznam zaključi
17758-icon_confused.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Stvari res grejo že v ekstreme. Zagovarjam lepo dišečega in urejenega moškega (ne nujno zdepiliranga na vseh koncih) ter prav tako urejeno žensko (primerno razdlačeno), vse pa mi dajte NARAVNO.
Hvala.
roza.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Samo ženske smo tolk butaste, da gremo to delat iz svojih teles, medtem, ko moški spol študira, če bi si v l.2007 skrajšal kocine pod pazduho.
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

pa še res je
d055.gif

mene samo zanima če se bo kdaj prijela moška kozmetika, ki jo je začela kozmetična industrija forsirat. Ok, pustimo [censored]æine, toplovodarje, pusije v moški obliki, hude šmekere,...., bolj me zanima splošna moška populacija. Meni na kraj pameti ne pade da dam na sebe kaj drugega kot deodorant, po britju, krema za roke ko je potrebna in tu se seznam zaključi
17758-icon_confused.gif
Ženskice imajo zgleda nek manjvrednosti kompleks..že iz zgodovine je znano to
bonk.gif

v glavnem: v 70-80 letih pr.st. so bile ženske dosti bolj "sproščene"..
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi: Ženskice imajo zgleda nek manjvrednosti kompleks..že iz zgodovine je znano to
bonk.gif

1. kakšn manjvrednostni kompleks? kwa je to?
confused-1.gif

2. valda sej tipi sam upedenane bejbike gledate, a mogoče kerga privačjo mozoli pa sivi lasi pa neurejenost na ženski? za vas je košarca 70A čist dost več si sploh ne zaslužte eeeeehehehehehehe

3. kam pelje? slovenija gre naprej
grin1.gif

4. tud tipi so bli takrat bolj sproščeni

Zdej pa ne nakladi pa ne govor sam o kofetu, tud kej nared za to!!!!!

bleferji

majč

Aja še to bi dodala, da bi plastično operacijo naredila na jeziku, če se ga da kako skrajšat sem kr taprva kandidatka za ta poseg!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pozna kdo kakšnega dobrega lepotnega kirurga? Imam namreč zelo veeeeeeeelik... problem! Namreč, imam predolg penis, zmanjšal bi ga vsaj za polovico ali pa za tričetrt?
Istočasno pozivam vse s prekratkim, da se javijo, saj jim lahko odstopim del svojega otepača! Lahko se javi tudi kakšna deklica, ki bi si želela imeti kakšno igračko v svoji nočni omarici! Res ne bi imel baterij, toda prevladal bi občutek naravnosti...
cool-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
... medtem, ko moški spol študira, če bi si v l.2007 skrajšal kocine pod pazduho.
hysterical-1.gif
Ne poznam enega, ki bi mu to sploh prišlo na misel.
cool-1.gif

Poznam jih velik, ki se brijejo spodaj.

Govorimo o moških, ne o - kako je že en prjavu na suxu - feminiziranih buzijih.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Kje si pa imela priložnost testirat vsa ta ženska oprsja? A je zdaj kakšna nova moda, da si jih ženske druga drugi ogledujete in otipavate?
confused-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
grin1.gif

Zaenkrat mislim, da se je to obdobje zaključilo,..tiste, ki so imele namen so to že naredile,...ena bo pa čez kako leto, ko našpara dovolj,....ti takrat javim, če bo za,...samo dvomim, vseeno si moški, pa čeprav te to zanima izključno iz strokovnega stališča
wink-1.gif

Edit:No ja, ti itak odpadeš, ker si ful proti temu
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
proti posegu ja, ne pa proti preverjanju
grims-1.gif

jest sem zmeri za strokovno preverjanje kakovosti
grims-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Ravno zato mu pa moraš zrihtat ogled, da ga spreobrneš.

Sicer pa tudi nas ostale zanima testiranje jošk. Recimo, da se postavite v vrsto zgoraj brez, mi pa pogledamo pa potipamo, potem pa ugibamo, katere so umetne.
aplauz.gif

Ženina prijateljica si je dala porihtat oprsje pa mi packa noče pokazat, ženi je pa takoj. Life ni fer. Zdej si moram pa v glavi sestavljat slike glede na opis, ki sem ga dobil
grin1.gif

Je pa punca imela kar kompleks glede premajhnega oprsja in ji je to dvignilo moralo in samozavest.

Že šuntam mojo
evil.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
@ scorpy,...p*** si tečna,...ti je mal u glavo stoplo al kaj
confused-1.gif

@Ares: glede na to kok si proti operacijam,...kaj pa če se deklica s katero živiš in imaš otroka odloči za operacijo? Kaj narediš? Če se ne da prepričat, da ne gre na OP? Jo pustiš? Ne šlataš jošk med sexom?
grin1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
"@Ares: glede na to kok si proti operacijam,...kaj pa če se deklica s katero živiš in imaš otroka odloči za operacijo? Kaj narediš? Če se ne da prepričat, da ne gre na OP? Jo pustiš? Ne šlataš jošk med sexom? "

greva lepo po vrsti:
zakaj bi si ženska sploh šla povečat prsi v prvem razlogu?
- da bi ugajala/bila lepa svojemu izbrancu. ja?

Zakaj bi si šla vseeno povečat prsi tudi če njen izbranec ni za to stvar?
- da dobi novega izbranca mogoče?
17758-icon_confused.gif

ne vem kaj bi storil...res ne vem in si tega tudi zamislit ne morem. enostavno si ne predstavljam...