Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Samo ženske smo tolk butaste, da gremo to delat iz svojih teles, medtem, ko moški spol študira, če bi si v l.2007 skrajšal kocine pod pazduho.
Ženskice imajo zgleda nek manjvrednosti kompleks..že iz zgodovine je znano toCitat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Samo ženske smo tolk butaste, da gremo to delat iz svojih teles, medtem, ko moški spol študira, če bi si v l.2007 skrajšal kocine pod pazduho.
pa še res je
mene samo zanima če se bo kdaj prijela moška kozmetika, ki jo je začela kozmetična industrija forsirat. Ok, pustimo [censored]æine, toplovodarje, pusije v moški obliki, hude šmekere,...., bolj me zanima splošna moška populacija. Meni na kraj pameti ne pade da dam na sebe kaj drugega kot deodorant, po britju, krema za roke ko je potrebna in tu se seznam zaključi
Citat:
Uporabnik Gatto pravi: Ženskice imajo zgleda nek manjvrednosti kompleks..že iz zgodovine je znano to
Citat:
Aja še to bi dodala, da bi plastično operacijo naredila na jeziku, če se ga da kako skrajšat sem kr taprva kandidatka za ta poseg!
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Ne poznam enega, ki bi mu to sploh prišlo na misel.Citat:
... medtem, ko moški spol študira, če bi si v l.2007 skrajšal kocine pod pazduho.
Poznam jih velik, ki se brijejo spodaj.