Če kmerovsko prevedemo, davkoplačevalci. Isti modeli bodo tudi naprej vlekli plačo...Putin
Saj so vednarle pravi...
Če kmerovsko prevedemo, davkoplačevalci. Isti modeli bodo tudi naprej vlekli plačo...Putin
Najprej je treba kruh met.športa še nikol nisi mogu na kruh namazat
Videl sem ponudbo za teden dni smučanja v Franciji v app za manj kot 400.ja seveda, ima se moze se.
nekateri pa lahko le za kaksen dan ali dva. in za to ne hodis v A, I, F...
Kot bi sel v opero na Dunaj, pa ne bi dal za garderobo plašča.Malo že pretiravate s temi cenami. Družinska karta je 119€. Se mi zdi fer cena za 2 odrasla in 2 otroka. Hrana in pijačo imaš lahko v nahrbtniku. Samo ne smeš imeti steklenic in pločevink. Plastenke in tetrapake pa imaš lahko.
Ne, planica je tole najbrz.a to je tvoja rojstna bajta?
Videl sem ponudbo za teden dni smučanja v Franciji v app za manj kot 400.
Da, za eno osebo, baje app "na smuciscu". Aja, v casu nasih zimskih pocitnic.hehe, s kartami?
Da, za eno osebo, baje app "na smuciscu". Aja, v casu nasih zimskih pocitnic.
275 na osebo je tudi bilo.Videl sem ponudbo za teden dni smučanja v Franciji v app za manj kot 400.
Koliko pa sponzorska "stane"?Karte v Planici so tuk drage da si jo tud Musarca ni zmogla kupit jo.
Si sel s psom na Zelenico?Samo da je sneg. Zelenica je zakon, čeprav je danes vleklo kot pri norcih. Pa Viševnik tudi, smo včeraj ujeli pravi trenutek!
Jernej
Hoteli so zaradi prireditve tudi dvignile cene in prepodile redne oz nakjučne goste...Današnja ekipna tekma je pokazala, da sanje organizatorjev, da bodo prišle gledat elite in da je treba naval plebejcev ustaviti s "primerno" ceno, niso imele osnove. Mogoče je res težko uganiti dovolj zgodaj maksimalno smiselno ceno za obiskovalce, da bo primeren obisk, čudi pa me jamranje hotelirjev. Nič jih ne stane vsakodnevna raziskava konkurence na booking-u in vidiš, pri čem si ter takoj ustrezno ukrepaš.
Sicer so skrbi povsem odveč. Na koncu bomo prvenstvo vseeno plačali mi. Ali preko vstopnic ali preko davkov. Zaradi več ali manj obiska ne bo nihče od managementa in drugega plačanega osebja ob plačo ali kaj podobnega. Mogoče bodo nategnili kakega naivnega podizvajalca.
Seveda če je vseh 25 gostov bilo cel dan v Planici!Tako prazen Bled kot je bil včeraj ga že dolgo nism videl.