Planet Janša

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.462
6.697
113
Ce nekdo ni pravnomocno obsojen je nedolzen. Tu se pravo konca in nadaljujejo tvoje klobase. Sej ves - domneva nedolznosti pa to. Ce ga preziras ga preziras, ne mores pa pisat da je kljub neobsodbi zlikovec. Ker ti krsis zakon v tem primeru.
Mah jaz sem sicer vedno z nadzori na desnici, a sem vseeno prepričan, da Janša je zlikavec. Sicer popolni amater v primerjavi z levo elito, ampak ima roke k sebi obrnjene kot čisto vsak v parlamentu. Sicer je najmanše zlo, ampak da je angel varuh, se tukaj ne rabimo pretvarjat. Imamo pa v preljubi podalpski deželici 1000 in en problem večji kot je Janša, to pa zamerim nekaterim, ki tega ne vejo, nočejo vedet ali pa so preglupi da bi vedeli.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.833
-111
113
Ce nekdo ni pravnomocno obsojen je nedolzen. Tu se pravo konca in nadaljujejo tvoje klobase. Sej ves - domneva nedolznosti pa to. Ce ga preziras ga preziras, ne mores pa pisat da je kljub neobsodbi zlikovec. Ker ti krsis zakon v tem primeru.
Za politike bi moral veljat kontra: je kriv, dokler ne dokaže da ni :evil:
A je pr nas sploh kak politik, ki ni usran?

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.625
7.868
113
Mah jaz sem sicer vedno z nadzori na desnici, a sem vseeno prepričan, da Janša je zlikavec. Sicer popolni amater v primerjavi z levo elito, ampak ima roke k sebi obrnjene kot čisto vsak v parlamentu. Sicer je najmanše zlo, ampak da je angel varuh, se tukaj ne rabimo pretvarjat. Imamo pa v preljubi podalpski deželici 1000 in en problem večji kot je Janša, to pa zamerim nekaterim, ki tega ne vejo, nočejo vedet ali pa so preglupi da bi vedeli.
Z nazori si verjetno mislil.

pri pravu je tako da mora biti vseeno a je nekdo lev ali desen - ce mu ni dokazano potem ni kriv.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.166
625
113
tam ko se terc po tori rola
Ja, res je, dokler krivda ni dokazana in oseba obsojena, je nedolžna. Četudi veš, da je nekdo lopov in baraba, dokler krivda ni dokazana...mu ne moreš reči, da je lopov. Žal. Milijon je takšnih primerov, ko se za koga ve, da je pizdun prve klase, ampak ima za sabo štab odvetnikov, ki ga vedno znova operejo krivde... Jaz še vedno verjamem v pravno državo, jutri se bo videli, kaj je na stvari. Do tedaj pa lahko le debatiramo od vrčku piva.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.409
-1.034
48
Valparaiso
Pravno gledano da, dejansko pa ne.

Če nekomu npr. dejanje zastara pa so ga "vsi" videli, ga ni mogoče preganjati za k.d., ali pa zaradi kakšnih drugih zadev, da se izloči npr. kakšen ključen dokaz, cel youtube in svet pa je videl, kak je klal.

Ampak ostane obsodba družbe, javnosti pa še vedno ostane.

Ne moreš ga naslavljati kot "morilca", lahko pa mu rečeš, da je oseba, ki je vzela življenje.

Dajmo se malo spomnit tudi OJ Simpsona, za katerega ni bilo ziher, da je snel ženo (ker pač kazenski postopek zahteva najvišjo stopnjo verjetnosti), no za civilno zadevo pa je bilo dovolj in priletela obsodilna civilna sodba = plačilo odškodnine.

Enako je pri Ivanu. Če se je izogibal nabiralnikom ipd. manevri, na koncu pa še vedno ne pove, kje je 900.000k, je stvar za ljudstvo jasna ko beli dan.

Sicer pa ga je kot pravega katolika itak bolj strah, kaj bo potem ... tam pa ne bo nabiralnika, murkota itd.

Pred nebeškimi vrati bo Veliki finale, jutri pa Veliki petek.

Drugače pa, če je zadeva malo "zlorabljena" za politiko, je glede na to, da ima oboževalce iz kroga klerojanševikov precej predrzno, da bo razglas sodbe na Veliki petek, sploh če bo obsodba...

Danes pa ima poslednjo večerjo torej.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.770
4.190
113
Reci mi, kako je na stvari?
Enkrat se je v civilizaciji zgodil preskok.

med tem
8897efbef484f4e65944d8bdcfaedfa14435b6bb.gif

in tem:
729.1eaadfd7.jpg

Vse ostalo so prevali.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.283
4.299
113
Če si ti npr. nekaj ukradel in te niso dobili...

Reci mi, kako je na stvari? si nedolžen kot angel?

Dejstvo je, da ne vlačijo brezmadežnega angela po sodiščih in vsepovsod, zato če je imel srečo v postopku, hitro za eno mašo dat, ne pa potem trimufirat in butla delat iz sebe, kak se je krivica godila.
filozof torej.....
Jenulček ma tud angele rad.....

• Všeč mi je
Reactions: koliko