pištola

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Itak da nima vseh koleščkov...pa še po vsej je "undercover", alter ego tukaj ane jon27?
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ne se norce delat iz fanca, ki bi rad precizno strelu.....
sicer pa, kakšno je to precizno streljanje s pištolo?? To da zadaneš tarčo??? A obstaja potem še neprecizno streljanje???
To je pa tisto, ko proti gručii ljudi ustreliš, pa čakaš kdo bo dol padel?? Al kako to gre noo.. dejte me mal razsvetlit

Precizno se strelja na krožne tarče, taktično pa se običajno strelja na silhuete. Pri preciznem imas lahko "lahek" sprozilec, pri takticnem pa orozje kot se ga nosi sluzbeno. pri preciznem ponavadi azcnes s pistolo v roki, pri takticnem v toku itd...

Primer: nekdo je lahko dolicen precizen strelec (dobri zadetki na krozni tarci) pa je slab takticen strelec (kjer se strelja instikticvno sploh ce si omejen na cas)

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
34
28
Kake 15 let nazaj, ko sem hodil v srednjo šolo so jih ponujali v Velenju za 10-15 jurčkov, kovček 2 saržerja,... so ponujali tudi kalašnike se mi zdi da za 35 jurčkov. Nisem kupil nič nikoli.

Drugače pa vstopiš med zeleno bratovščino narediš ustrezne izpite, potem pa lahko imaš popolnoma legalno celo orožarno.
smile-1.gif

Čeprav nekaterim lovcem bi bilo potrebno orožje takoj pobrat, vsi pijani na skupno jago, še dobro da ni vsak teden kdo mrtev
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pri preciznem imas lahko "lahek" sprozilec, pri takticnem pa orozje kot se ga nosi sluzbeno.

Sej v tem je največja jeba......sem se pogovarjal 1x z enim vojnim licem še iz JNA časov......je reku so mel službena tekmovanja v vojski z TTjci...

In so poliral petelina nakonc.....da si se čist mal dotaknu pa se je takoj sprožla (posledično natančna v krožni tarči)....zdej z razpadom YU je velik takih "TT"-jcev končal na črnem trgu......pol si pa taki Johnnyiboyi27 to kupjo pa si jajca odstrelijo k si jo za pas tlačjo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
pol si pa taki Johnnyiboyi27 to kupjo pa si jajca odstrelijo k si jo za pas tlačjo
smile-1.gif
Kar pa niti ni tako slabo, saj na ta način sami zagotovijo, da se reprodukcija takih kre.tenov ustavi.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
to je blo napisano v sarkazmu. ker mi gre na živce, da pa zdej vsak človek ki hoče met pištolo je pa kriminalc. drugače sem pa vprašal zato, ker se resno ukvarjam s preciznim streljanjem (na strelišču) in kot že vsi vemo, so naboji kupljeni legalno 3x dražji kot tisti ki jih kupiš na črnem trgu. +vedno je boljše met svojo pištolo pa streljat nekje v hosti, kot pa da moraš plačevat članarino pa najem pa to sranje. toliko o tistih, ki imajo slabo mnenje o meni...

A se zavedaš, da je potrebno vsak strel evidentirati.
Tudi lovec, ki se vrne iz lova mora prijaviti strel, če ga je sprožil.
Če imaš namen kar tako streljati po hosti se bo tvoja kariera divjega lovca končala še predno se bo dobro začela.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz nikoli nebi kupil rabljene pištole ker nikoli ne veš kje je bila uporabljana in lahko najebeš zaradi tega, potem lahko da ni precizna.... bolje kupiti novo, saj nova pištola ni draga. No še dobro da ne rabim pištole da se mi ni treba s takimi težavami ubadati
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Si kr preddstavljam Johnnyboya27.....tko u trenirki pred špeglom k se pači...kao žešče zajebani.....pa prime tko z levanko kompletno za zaklep....pa tko žešæe zajebano ko pravi bosanđeros repetira....in auččč pa leva dlan drug dan vijolčna k mu kožo od dlani zagrab u zaklep
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.812
389
83
Vipavska dolina
ksz
Če imaš take domislice, pojdi na kakšen paintball, če jih boš dovolj "dobil" te bo mogoče minilo. Z orožjem se ni za hecat, še posebej ne s takim s črnega trga, tako kot je doctorz napisal, kdo ve kje je že bilo uporabljeno. In za vsako orožje moraš imeti papir (vsaj kolikor je meni znano) tudi če si zbiratelj.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Si kr preddstavljam Johnnyboya27.....tko u trenirki pred špeglom k se pači...kao žešče zajebani.....pa prime tko z levanko kompletno za zaklep....pa tko žešæe zajebano ko pravi bosanđeros repetira....in auččč pa leva dlan drug dan vijolčna k mu kožo od dlani zagrab u zaklep
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif

....nadaljevanje...... in ko ga pošteno uščipne, pogleda roko....cev obrne proti te roki.... on ker se ves trese...pritisne petelina....jao.... ...zraven vijolične roke pa še luknja.
aplauz.gif

apollo , dej ga odpel, da si ne bo kaj res naredu