ti si mi pa z jezika snel te besede!!Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce bi se ti resno ukvbarjal s preciznim streljanjem ne bi takih neumnosti spraseval tu gor. Toliko o tem.
![aplauz.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/aplauz.gif)
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce bi se ti resno ukvbarjal s preciznim streljanjem ne bi takih neumnosti spraseval tu gor. Toliko o tem.
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
to je blo napisano v sarkazmu. ker mi gre na živce, da pa zdej vsak človek ki hoče met pištolo je pa kriminalc. drugače sem pa vprašal zato, ker se resno ukvarjam s preciznim streljanjem (na strelišču) in kot že vsi vemo, so naboji kupljeni legalno 3x dražji kot tisti ki jih kupiš na črnem trgu. +vedno je boljše met svojo pištolo pa streljat nekje v hosti, kot pa da moraš plačevat članarino pa najem pa to sranje. toliko o tistih, ki imajo slabo mnenje o meni...
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce bi se ti resno ukvbarjal s preciznim streljanjem ne bi takih neumnosti spraseval tu gor. Toliko o tem.![]()
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
ne, sej je ne bi mel za okoli strašit. večinoma bi jo imel za streljanje v tarčo pa te fore...
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
pa te fore...
Pošte, gostinjske lokale...?
Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
ne, resno. a ni blo v avstriji učasih nekaj, da si lahko kupu pištolo samo z osebnim dokumentom??![]()
Jaz ti prodam eno! Lahko se dobiva v Lj.centru pred policijsko postajo, da ne bo daleč, pa še takoj boš na vrsti!Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
a kdo ve a se da kje v eu kupit pištolo brez kakšnih posebnih papirjev (ala orožni list pa to)? ker osebno bi mel pištolo pa se mi ne da zajebavat z vsemi dovoljenji; pa za nabavo, pa za posest...![]()
Ti nimaš ravno vseh koleščkov na svojih mestih...Citat:
Uporabnik jon27 pravi:
+vedno je boljše met svojo pištolo pa streljat nekje v hosti, kot pa da moraš plačevat članarino pa najem pa to sranje