Jaz 80€ -------------------------------------------------------------------------------- gospa 120€
Poglej priponko 32700 Poglej priponko 32701
Oba zadovoljna
Za tak denar bi jaz pogledal že v Sloveniji kakšen Ergoles. Kup opcij, barv, modelov, kupiš, kar ti najbolj paše. Cenovno od 150 do 500 eur, torej za tvojih 300 dobiš že kar nekaj modelov.Je kdo pred kratkim kupoval Ikeinega Markusa? Still worth it? Iščem nekaj za 200-300€
Je kdo pred kratkim kupoval Ikeinega Markusa? Still worth it? Iščem nekaj za 200-300€
ŠE EDENRes poceni, škoda da nimajo še kakšen stol z mrežastim hrbtnim delom.
NovŠE EDEN
57 € - from EU – CZ -
BlitzWolf® BW-GC4 Gaming Chair Racing Style with Camouflage/PU/Mesh Material Reversible Armrest Widened Seat and High Back Design for Home Office
https://bit.ly/3jDewLV
✂ Kupon : BgCZZDJ
( Add to Cart ➡ View Cart & Checkout ➡Proceed to Checkout ➡Apply ➡Place Order )
✉ brezplačna poštnina
Paypal!
Markus je do konca avgusta malo cenejši (119 EUR), če morda kdo kupuje.
MARKUS pisarniški stol, Vissle temno siva - IKEA
MARKUS pisarniški stol, Vissle temno siva Ta ergonomsko oblikovan pisarniški stol zagotavlja udobje in zbranost, saj je opremljen z različnimi funkcijami, na primer ročno nastavljivim nagibnim mehanizmom ter nasloni za glavo in roke, ki razbremenijo hrbtne in vratne mišice. 10-letna garancija.www.ikea.com
Nekatere rezervne dele se lahko tudi kupi. Manjše stvari pošljejo celo brezplačno po pošti.
Rezervni deli
Ti manjka noga za zofo? Potrebuješ dodatno odmično spono? Ne glede na to, ali potrebuješ majhen ali velik rezervni del, se lahko zaneseš na nas. Če pohištvo popraviš, namesto da ga zamenjaš, ti bo okolje hvaležno, hkrati pa lahko še prihraniš!www.ikea.com
Zakaj pa ti niso priznali garancije? Kaj so ti navedli v odgovoru, ko si jo hotel uveljaviti? Sicer je to nekako klasika... Vse oh in sploh glede dolge garancije, ko jo pa hočeš uveljaviti, se pa na vse možne načine izmikajo.Jaz sem zadovoljen s svojim. Sem pa po 5ih letih hotel uveljavljati garancijo, ker se je tisti mehanizem pokvaril in se stol čudno nagiba, ampak čeprav ima stol 10 letno garancijo niso priznali. Tako da to moraš vzet v poštev, da je ta garancija samo na papirju in ni nič vredna. Je pa stol samo v redu. jaz sem ga kupil v Nemški Ikea, ko so imeli še usnjeno varianto za cca 150€, zdaj imajo samo še iz blaga.
Zakaj pa ti niso priznali garancije? Kaj so ti navedli v odgovoru, ko si jo hotel uveljaviti? Sicer je to nekako klasika... Vse oh in sploh glede dolge garancije, ko jo pa hočeš uveljaviti, se pa na vse možne načine izmikajo.
Jaz sem ga ravno danes šel iskat (naročil prek spleta). Žal je temno sivih zmanjkalo, tako da sem vzel svetlo sivega. Prvi vtisi so super.Markus je do konca avgusta malo cenejši (119 EUR), če morda kdo kupuje.
MARKUS pisarniški stol, Vissle temno siva - IKEA
MARKUS pisarniški stol, Vissle temno siva Ta ergonomsko oblikovan pisarniški stol zagotavlja udobje in zbranost, saj je opremljen z različnimi funkcijami, na primer ročno nastavljivim nagibnim mehanizmom ter nasloni za glavo in roke, ki razbremenijo hrbtne in vratne mišice. 10-letna garancija.www.ikea.com