Piroliza - pečica - vprašanje

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
ta njuna pečica deluje do 400 stopinj

Katera pa je to točno? Moja Constructa (Bosch) ima pirolizo (bi jo še enkrat vzel), a temp. za peko gre "le" do 275°.
Pri pirolizi 450°C, se vrata zaklenejo, verjetno zaradi varnosti. Ima pa piroliza 3 programe, izbiraš glede na stopnjo umazanije.

Tanka pizza se speče v 8 minutah, "buhtelj" pa v 12, ne vem kaka pizza se peče 20 minut
smile-1.gif
.
 

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Pojma nimam kater model je. Tip dela v razvoju in jo je zrihtal po sindikalni ceni še predno so prišle v redno prodajo. Čeprav je že imela pečico (in to na samostoječem štedilniku, ki je praktično ni uporabljala) ima zdaj vgradno pečico s pirolizo
wink-1.gif
, ki je seveda tudi ne uporablja (vsaj ne omembe vredno). A očisti se sama, to šteje.

Kot pri Niglu ko zdaj dodatno 2 x mesečno pečejo pecivo...je pa že za razmislit
evil.gif
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
piroliza je uporabna, ampak

traja
ni v nulo vseeno
pobrat moraš ven boga in pol
in to danes ko vsi pečejo v pokrovih, električnih pekačih na pultu.....
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
nisva jo kupila s pirolizo.
Sva pa kupila stekleno posodo s pokrovom v katero das od a-z in se pece v lastnem soku.
MW je spucala po nekaj letih uporabe ( edina pecica v goapodinstvu. tudi nekaj 10 kg kruha je spekla) je spucala v 0. Je pa res da je dobro uro se sukala.okoli nje.
Glede higiene v pecici, kuhinji. Enkrat poglejte tisti najbolj skrbni pod omarice....

kako pa se bo namastil zgornji zar pa se ne morem porocat po nekaj tednih uporabe.
 
Nazadnje urejeno: