Piknik

brejn

Pripravnik
17. sep 2009
65
3
8
lublana
letos imam namen organizirat piknik...kje v okolici ljubljane priporocate za cca 90 oseb...budget je nekje 3000e...gledal sem gostilno pri peclju, kjer mi je vsec...ima kdo od vas izkusnje z njimi in kaksna je kvaliteta?...hvala

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Bil tam parkrat na pikniku (povabljen), tako da cen ne vem. Odličen prostor za športne aktivnosti, nobenega ni motila glasna glasba, hrana spodobna. Tudi podobna številka ljudi kukr jih imaš namen ti povabiti.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Organiziras, vabis, placas, pripravljas?

Kaj tocno?

Jaz imam moj primer, ko bom povabil, cca 50 poslovnih partnerjev, kakšen nogomet, pikada, čevapi, pivo in špricer. Koliko to približno nanese. Čevape bi blo fajn da tam en mojster peče.

brejn

Pripravnik
17. sep 2009
65
3
8
lublana
organizram poročni piknik, ne klasicni...kot sem napisal pravi piknik v sproscenem vzdusju, brez raznih neumnih porocnih iger in podobno...vrtela se bo rock glasba (se priporocam za kaksen kontakt dobrega dj-ja), hrana kot se za piknik spodobi ( v primeru, da se najame samo prostor bi imel burgerje, hotdoge in chicken wingse ), od pijac pivo, vino, gin tonic in podobno...mogoce za zvecer se kaj iz kotlicka....obvezno sportna igrisca...nogomet, odbojka, najelo se bo tudi igrisce za zorbomet
smile-1.gif

hvala

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Organiziras, vabis, placas, pripravljas?

Kaj tocno?

Jaz imam moj primer, ko bom povabil, cca 50 poslovnih partnerjev, kakšen nogomet, pikada, čevapi, pivo in špricer. Koliko to približno nanese. Čevape bi blo fajn da tam en mojster peče.

kdo bo pa pivo in špricer urejal?

piknik je več nivojski.

samo plac..šport, brez.
hrana in pijača
strežba
...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
Prostor na piknik prostoru v Dragomlju (pri domžalah).

če potrebuješ še peka in strežbo (vsenivojsko) se da zmenit...

drugače pa, če imaš piknik ko piknik potem rabiš samo enega peka, ruski bife, pipca za pir in miza s sokovi. pa je rešeno. samopostrežba in je.. če pa želiš fensi smensi pa potrebuješ še strežbo...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik brejn pravi:
letos imam namen organizirat piknik...kje v okolici ljubljane priporocate za cca 90 oseb...budget je nekje 3000e...gledal sem gostilno pri peclju, kjer mi je vsec...ima kdo od vas izkusnje z njimi in kaksna je kvaliteta?...hvala

Cena ugodna, postrežba tako/tako, pribor pa precej umazan, še posebej krožniki.
No vsaj moja izkušnja je bila taka, je pa tega 8 let nazaj, od takrat še nisem bil tam...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
jani se ni kej dost spremenu;) za moje pojme niti cena ni ugodna... ampak to je stvar percepcije...

meni je veliko bolje v zajčji dobravi (imaš opcijo tudi celodnevnega roštilja...)