Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
naročen je sooooonček
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js pridm pod pogojem, da se bojo vsi zasedeni delali da so frej, da ne bom mela preveč slabe vesti.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Nakazila: cena za udeležitev je 15 evrov.

vsi, ki ste komitenti v NLB lahko uporabite za nakazilo "PRENOS MED RAČUNI" ta storitev je brezplačna, ni provizije. Pod NAMEN vpišite "nick - piknik"

ostali uporabite obrazec BN02 (glej sliko)

št. računa 02025 - 3561069342

vsak, ki bo nakazal, prosim, da mi še pošlje PM, v katerem me opozori, da je znesek nakazan
343322-27458-NALOG.JPG

Priponke

• 343322-27458-NALOG.JPG
    343322-27458-NALOG.JPG
    22,8 KB · Ogledi: 97

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Js pridm pod pogojem, da se bojo vsi zasedeni delali da so frej, da ne bom mela preveč slabe vesti.

Kaj pa tist o kafiču s preveč gužve in preveč folka? Si spustila standarde?
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.059
838
113
OMFG.... sem prebral skoraj celotno temo iz firbca.

Sorry da obujam ampak morem to napisat:
Mislim vedno se more najt vedno en papak, ko more povdarit, da pa on ne pije in buh in oh. Mislim X krat organiziram sam piknike in vegiji tud ne tupijo da nebojo za meso davali, kar je za moje pojme malo bolj kriticno. Pa pac pojejo vec solate al kaj pac ze jejo. Ne morem is svoje koze ampak take skrtice mi pa res dvignejo pritisk. Da se nevem 2-3 €gor gleda na racun dobre druzbe. Najbolse da se naredite seznam kolko je kdo pojedo, pa potem poracunate. Samo da pa je Korl taki picajzl si pa nisem mislo... pa ja ni tlinajst let star.

Vem, da brezvezte tupim ker se piknika nebom udelezil in dvomim da bo mene kdo tudi pogresal. aja vsaka cast organizatorju. Za 15€ se drugace ne dobi kaj dosti futra in pijace;)

PS. Mogoce bi kak druga tema bla za to bol primerna.
PS2. Uzivajte na pikniku. Bom tud jaz 1x priso, ko bom v sloveniji, ceprav dobenega ne poznam

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
V neki drugi temi omenja, da (če bo po sreči ... ne vem, a njeni, a naši
evil.gif
) je po 1.juniju ne bomo več toliko "videvali" na forumu.
Sumim, da pripravlja presenečenje. Morda v obliki extreme makeover metode? Morda je najela osebnega trenerja (obvezno Hamo)? Ali pa preprosto zanika resnico o 20+ in se prav zaradi tega narahlo umika s foruma?
Je pa jasno dala vedet, da ni spustila standardov, temveč jih je kvečjemu dvignila, saj nakazuje, da jo Alterjevci zanimajo ... pa četudi samo za ONS
hysterical-1.gif

Noker

@ Škorpy .... super, nakažem še danes !!! (EDIT: NAKAZANO !)
@ ti zgoraj (EDIT: D_K).... dobro jutro (!), tema je že rahlo prežvečena, Korl je menda že nakazal .... in to celo več, kot je zahtevano ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
nakazu 30€, samo da utišam nekatere drekače. pa naj se nam zatakne
cheer.gif

Sej verjetno si tako mislil napisat, a ne? Naj se nam (ne vam) zatakne, sej prideš, mar ne?

Čeprav ti pa ravno ne verjamem ....
evil.gif
da nisi mislil 3 EUR ?

Če pa je vseeno vse res, bom pa razmišljal o službi motivatorja. Zakaj? Ja, Pikici sem z motivacijo pomagal do izpita
cheer.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
nakazu 30€, samo da utišam nekatere drekače. pa naj se vam zatakne
cheer.gif

Edino pravilno.
zmaga.gif

Itak je sok dražji od piva.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nakazu si 30 eur in NE prideš na piknik?

Ja, to je pa tko če pustiš da te VL zanese.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.821
6.784
113
pri taščici
Za 15 evrov dobiš parcelo za šotor postavit, nekje v kakem zahojenem kampu. Tu pa za ta denar dobiš prenočiišče s posteljo, dobro družbo, in all can you eat and drink. Nekateri bi očitno radi dobili plačano za udeležbo na pikniku, vključno s potnimi stroški in dnevnicami.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.