24kur
Kaj pravite, kolk bo dobil, dosmrtno?
Al bojo spet zvišal kazni za pomanjkljivo opremo avtomobila pa naredili racijo med stylerji?
Banda, takim nič ne morejo kao, pol pa seveda povsod drugje kazni povišat
Še nekateri komentarji:
#
hahn.matej
11.04.2008, 23:48
Hvala. Sem že zvedel kdo bi naj bil.. Eni ste pisali da mama ni nosila kresničke.. v bistvu je bila pri sosedih in šla samo preko ceste po avto ki je bil pri babici.. kje bi naj kresničko sploh dobila?.. Voznik je bil vinjen.. brez izpita.. kako je pol lahko moja mama kriva.. bila je ulična razsvetljava.. in še svetlo je bilo.. voznik ni ustavil.. ko jo je zadil niti bremzal ni.. in to en čas ne moreš verjet da se je zgodilo
#
hahn.matej
11.04.2008, 22:37
Žrtev je moja mama
Sestra je vse zraven gledala .. ampak obdržala mirno glavo pa je takoj po pomoč šla brez panike pa vse.. Ko sem izvedel in klical rešilce so me pa še z.a.j.e.b.a.v.a.l.i. zakaj ni sestra poklicala rešilca.. pa je 10 let stara.. pa pol so me še napadali zakaj kličem rešilce če nisem še na kraju dogodka.. mislim kriza ko zveš da je mamo avto zadel pol pa še nočejo takoj rešilca poslat.. brez besed ostaneš na takih primerih
#
NADINA27
11.04.2008, 16:50
Poznam tega človeka,že leta se vozi brez izpita,skoraj vedno pod vplivom alkohola in je stari znanec policije.Če dobi kazen,to zanj nič ne pomeni in čeprav bo nekaj let presedel v zaporu,bo prišel ven in ponovno vozil brez izpita.Takim to nič ne zaleže.Ker mo je pač vseeno. Pa ni cigan,samo beden človek brez čustev,in nikoli ne gleda na druge.Žalostno je,da je zdaj deklica ostala brez mame.
ery45
11.04.2008, 17:57
dejstva:
ob pol devetih je še svetlo zato kresnička ni potrebna
bil je pijan brez izpita, brez registracije...
vozil je več kot 120 km/h
Poznam celo družino in upam da se bodo znašli
Zdaj koliko je res, koliko pa rekla kazala....
Kaj pravite, kolk bo dobil, dosmrtno?
Al bojo spet zvišal kazni za pomanjkljivo opremo avtomobila pa naredili racijo med stylerji?
Banda, takim nič ne morejo kao, pol pa seveda povsod drugje kazni povišat
Še nekateri komentarji:
#
hahn.matej
11.04.2008, 23:48
Hvala. Sem že zvedel kdo bi naj bil.. Eni ste pisali da mama ni nosila kresničke.. v bistvu je bila pri sosedih in šla samo preko ceste po avto ki je bil pri babici.. kje bi naj kresničko sploh dobila?.. Voznik je bil vinjen.. brez izpita.. kako je pol lahko moja mama kriva.. bila je ulična razsvetljava.. in še svetlo je bilo.. voznik ni ustavil.. ko jo je zadil niti bremzal ni.. in to en čas ne moreš verjet da se je zgodilo
#
hahn.matej
11.04.2008, 22:37
Žrtev je moja mama
#
NADINA27
11.04.2008, 16:50
Poznam tega človeka,že leta se vozi brez izpita,skoraj vedno pod vplivom alkohola in je stari znanec policije.Če dobi kazen,to zanj nič ne pomeni in čeprav bo nekaj let presedel v zaporu,bo prišel ven in ponovno vozil brez izpita.Takim to nič ne zaleže.Ker mo je pač vseeno. Pa ni cigan,samo beden človek brez čustev,in nikoli ne gleda na druge.Žalostno je,da je zdaj deklica ostala brez mame.
ery45
11.04.2008, 17:57
dejstva:
ob pol devetih je še svetlo zato kresnička ni potrebna
bil je pijan brez izpita, brez registracije...
vozil je več kot 120 km/h
Poznam celo družino in upam da se bodo znašli
Zdaj koliko je res, koliko pa rekla kazala....