Družba v kateri živimo nas je pripeljala tako daleč, da če ne bomo umrli od prometnih nesreč pa se bomo med seboj pobili, na žalost! Današnji folk ne zna več živet s so človekom. Jaz res nea vem ka majo (nekateri) tipi od tega da grejo ven se napijejo pol pa se stepejo pa še po možnosti ubijejo nekoga.
"Sama se spomnim ko sem hodla ven, sta se na Štuku dva fanta stepla kr iz lepega, in je en enemu vrgel kozarec v obraz, kozarec mu je porezal obraz, kri pa je špricnila na klop na kateri smo sedeli z prijatelji, fant ki je bil porezan po obrazu, se je hotel še branit pa so ga varnostniki prijeli zaneslli ven in ga zlamali."
Mogoče tale ko je tega fanta zabodo sploh ni nameraval, ampak pač alko v riti pa da se pred kolegi nardi "asa". Bogi fant, ki je umrl R.I.P.. Ta ki je pa to naredil, če le ma kaj vesti in srca, bo celo življenje plačeval kaj je naredo, če si ne bo prej sam sodo.
Jaz srčno upam, da se bomo morda enkrat malo zamislili nad sabo in začeli biti bolj prijazni in sočutni drug do drugega, kot je bil včasih balkanski narod, ko jim ni blo težko si pomagat drug drugemu in so se meli radi. Tako kratko življenje kot mamo ljudje na tem svetu pa še to si naredimo ničvredno...
LP