najbrž je že cel dan na policiji ker se nč ne javi (al pa spi)
drugač pa vsaka čast za pomoč
drugač pa vsaka čast za pomoč
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pri epileptičnemu itak nimas kej naredit, odstranis samo predmete da se kdo ne poškoduje.
Da ne bo kaj narobe, das mu kaksno tkanino, krpo/ rokav majice v usta da si nebi pregriznil jezik in pocakas da krci minejo.
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pri epileptičnemu itak nimas kej naredit, odstranis samo predmete da se kdo ne poškoduje.
Da ne bo kaj narobe, das mu kaksno tkanino, krpo/ rokav majice v usta da si nebi pregriznil jezik in pocakas da krci minejo.
Ti bi človeku, ki ima epileptični napad še krpo tlačil v usta?
Jaz vem, da mu je nebi
Citat:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Od nekdaj sem vedel, da si fant na mesti. Takih je malo v Slovenski deželi. Važen je, da je bil tvoj namen taprav in storil si kar je bilo v tvoji moči.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Očitno premalo oz nisem storil nič. Če bi, bi fant preživel.
z Lukcem sem preživel par dni, pa povem da je res poba na pravem mestu... dober po srcu, pa vedno dobro voljo na ljudeh naredi..Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Očitno premalo oz nisem storil nič. Če bi, bi fant preživel.
ma nehaj. naredu si vse kar si lahko. bil si zraven in mu dal upanje da prezivi ter mu mogoce podaljsal par minut. vcasih je to dovolj, vcasih ni. tokrat zal ni bilo tako. glede na to, kako si napisal, da si se spravu zraven, si nimas kaj ocitat
ne se zret, lahko si ponosen na sebe, alterjevci zagotovo smo na tebe
probaj se zrelaksirat, da sok mine
Citat:
Uporabnik roseanne pravi:
malo off...
Pri epileptičnemu napadu nimaš NIČ za tlačiti v usta, ker obstaja možnost, da zadevo pregrizne in se s tistim zaduši. (Itak pa je običajno krč mišic žvekalk tako močan, da ust sploh ne moreš razpreti.)