Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem pred leti imel Narva žarnice, mislim da ravno range power,, v 2 letih crknili 3 kompleti spredaj..... druge so crkovale še malo prej, pa sem raje potem kupoval cenejše. Svetile so ok, ampak nič posebnega, vsaj jaz nisem opazil.
Citat: Uporabnik rawr pravi:
Niti malo. Kdo tu vse pozna Narava firmo za žarnice? To bi rad vedel...
Podobno, kot da bi šel kupit LG lcd namesto Philipsa. Philips je na določenih področjih pač najboljši. Ecovision žarnice že 2 leti svetijo kot morajo...
Še dobro, da je Filips TV segment prodal Kitajcem, ki ga pridno delajo za pol kozarca tople vode in pest riža.
Ti idi in kupi Filipsa, ki je po tvoje daleč najboljši. Še zveza potrošnikov odsvetuje nakup Filips TVjev...
Žarnice pa crkujejo tako Filips kot Osram in vse ostale. Še najbolj dolgo držijo Elvelux za par ojrotov na Petrolu...
Pa kaj, če kitajci sestavljajo philipsove tvje?Tudi iphone skupaj sestavljajo pa še miljon drugih stvari, ki jih poznamo in uporabljamo... To glede zveze potrošnikov bi pa res rad videl
Glede eveluxa , zakaj pa jih pol ne kupiš in se spuščaš v nakup precej dražjih in po tvojem mnenju majn zanesljivih?!
Narva je sranje, sem enkrat nasedel in kupil 4 komplete nekih narva super duper, svetilo kot sveča, potem sem jih zamenjal za narva navadne, da so bile vsaj za rezerve.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.