Pfizer doing SARS-COV2 Gain of Function

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.095
4.092
113

Dec 6 (Reuters) - A federal judge has ordered the U.S. Food and Drug Administration to publicly disclose more information underpinning its authorization of COVID-19 vaccines, after failing to persuade the court to end the public records lawsuit.

In a ruling, opens new tab on Friday, U.S. District Judge Mark Pittman in Fort Worth, Texas, ordered the agency to produce its “emergency use authorization” file to a group of scientists who wanted to see licensing information that the FDA relied on to approve the Pfizer-BioNTech coronavirus vaccine.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.992
401
83
Covid je enim res pustil trajne posledice...AndY1 še kar ni prebolel in se mora vsak teden oglasiti z eno novo youtube razlago...

Pač prebolte no, epidemija je mimo, eni smo se cepili, eni se niste...nobenega več ne zanima.

Ste mi pa antivax full hecni, ker nam prav privoščite pos-cepljenske probleme. Prav onanirate na vsako smrt, ki namiguje na cepljenje.

Jaz kot zagovornik cepljenja, nisem nikoli anticepilcu privoščil smrti...Now, do the math

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.465
3.573
113
Ko resnici ne moreš pogledat v oči in iščeš nanodelce. :aplauz:

Drugače pa ja, "epidemija" je mimo, Slovenija še vedno nabavlja "cepivo" in ga meče direkt v kanto in to je treba kar sprejet kot neki normalnega. Če bi ti vsak mesec trgali od plače za tak kretenski nakup bi piskal drugače.

O posledicah "cepiva" noben noče govorit, ker o zayebu stoletja ni fajn razpravljat in je treba čimprej pozabit.

• Haha
Reactions: jest5