Zato, da ne bom večni anticepilec.za kaj oz. proti čemu
Čez 5 let grem spet. Mogoče bom vmes spet ratal anticepilec.
Zato, da ne bom večni anticepilec.za kaj oz. proti čemu
A ti to meni? Pri nas se noben ni za korono cepil. Sem se pa jaz prejšnji teden s poživitvenim šusom Pfizerja proti klopnemu meningoencefalitisu. A zdej sem po Alter standardih še vedno anticepilec ali sem že zgubil to titulo?Še zaj nevem kako si lahko dovolil očetu, da se cepi...
In kako lahko zaupaš Pfizerju po vsem sranju?A ti to meni? Pri nas se noben ni za korono cepil. Sem se pa jaz prejšnji teden s poživitvenim šusom Pfizerja proti klopnemu meningoencefalitisu. A zdej sem po Alter standardih še vedno anticepilec ali sem že zgubil to titulo?
Vsak, ki ima spomina več kot 5 minut ve komu sem to napisal.A ti to meni?
In kako lahko zaupaš Pfizerju po vsem sranju?
še vedno, ker to ni mRNA. Moral bi zaupati znanosti, ko zdaj samo vtipka v računalnik da želi mRNA proti klopom, mašina to zmeša, preizkusijo na 10 opicah in če 2 preživita, je cepivo 100% varno in učinkovito za vse ljudi od starosti 6 mesecev naprej. Morebitni ugovor vesti glede vbrizgavanja tega zvarka v človeška telesa pokrije protiklopni dodatek, po hodnikih zdravstvenih ustanov naj se sliši težko prikrito veselje "naj traja dokler traja, boljših plač nismo imeli še nikoli"A zdej sem po Alter standardih še vedno anticepilec ali sem že zgubil to titulo?