Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Mis omejeni ste tisti, ki podpišete -30 pa še kar delate. torej ste bili PREPLAČANI! ali pa sistem: noben mi ne more tolk mal plačat kukr jst lahk mal nardim...
Jankoviæ mi ni vseč! ni mi všeč njegov sistem dela (mal meni malo tebi pa malo u projekt...) ampak bodimo realni NAREDIL JE NEKAJ! NAREDIL JE štožice. kolikor podizvajalcev so nategnili (khem, zakaj že imamo OZS, katera bi se mogla za člane boriti in poskrbeti da dobijo delo plačano) so. določeni so dobili vse poplačano (se spomnite Leka transporta?)...
ampak DELALO SE JE! delalo se je na veliko!
kaj se sedaj dela?
kaj ti pomaga -10 -20 ali pa -90% če pa ta denar ne bo šel v projekte itd. ampak samo da bodo svoje riti zaščitl... pa kakšno patrijo poplačal... zanimivo a ne, pri vas -30 ni pomagalo je še vseen šlo vse niz brdo...
in ja, meni ni vseeno kdo mi otroka vzgaja, uči itd. in še nekaj, večina učiteljev je za doseganje visokih PLač razredov morala narediti OGROMNO! ogromno krožkov, dodatnih dejavnosti itd itd... seveda pa populistično vsi mislite da so kar talali plače kot službo pezdirjevi ženi...
Pri teb ni važno kdo ti otroka vzgaja ker ga boš čist sam zajebal.