... in brez sindikalistov, ki so blokirali vse spremembe in odpuščanja odvečnih.Citat:
Uporabnik capl pravi:
....npr. da je ta panoga za odpis , da šivilje v našem gospodarstvu nimajo več kej iskat ...itd. , ....danes jim šivilj primanjkuje , pridelujejo pa kr lep profit ,seveda pod vodstvom PRAVIH managerjev.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Mogoče softi misli tole: http://www.zurnal24.si/pezdir-bojkotiral-bo-stavko-clanek-153940
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Mogoče softi misli tole: http://www.zurnal24.si/pezdir-bojkotiral-bo-stavko-clanek-153940
Čisto prav ima!
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
elektro zgodba...kaj je pezdir naredil?
se opravičujem za slog pisanja, ampak nekako nimam volje podajat rešitev na dlani, pa tudi škoda časa se mi zdi. rad podražim, da vsak sam najde bistvo.
ga boš našel? kaj se je zgodilo z elektro zgodbami?
Ti pa ne živiš na tem planetu. Vse elektro operaterje je prisilil da so uporabnikom izplačali preveč plačan denar. Če njega nebi bilo bi kar lepo pospravili v svoje žepe. Tudi pri bankah je naredil podobno zgodbo...
Oprosti ampak tu se ne strinjam s tabo.
Če bi bili vsi takšni kot je Pezdir bi bila Slovenija gospodarska velesila, ne pa polom.
Okoli Mure je treba biti še malo previden, saj je dobile večmilijonsko injekcijo od države. Jaz upam, da bo zadeva špilala tudi naprej, vendar sem previden pri postavljanju Mure kot vzorčnega primera. Da ne bo isto kot z Merkurjem, SCT-jem, Istrabenzom in ostalimi... Ko so bili vsi paradni konji, potem pa...Citat:
Uporabnik capl pravi:
Tudi ,,okol ,, Mure si bil pred leti nadpovprečno pameten , pa si poglej resnico danes , za kolk si zgrešil s svojim pametovanjemCitat:
Še enkrat: Rešitev za SLO gospodarstvo ni dvig LOKALNE POTROŠNJE![]()
....in iz tega seveda sledi da je treba naredit popolnoma obratno , kot praviš ti ,![]()
.![]()
Citat:
Uporabnik Mis pravi:Izgubljam upanje za tole državico, ker če nekdo ne vidi Radotovega dela (resda se je zraven "sončil" še Matoz, ampak če mene vprašate, končno se je nekdo zavzel za vse poštene slovenske državljane/ke ne pa trumo kriminalnih ciganov a-la Čeferin), obenem pa govori prijavi da je Jankoviæ VSAJ nekaj naredil, takemu res ni več pomoči...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
misi..mal objektivnosti, pa odprte oči.
zoki je lj dal stadion. prostor za množice, za druženje, šport. nateg zadaj naj se razišče.
zoki je dal lj potopne kante. danes se sprehoditi čez center v primerjavi z začetkom 90-ih je ko dan in noč. spet je nekaj anredil za rajo. a je kaj pobasal v žep. dejmo raziskat.
itd...
zdej pa, če je zoki dal raji 100 mio dobrobita in je spotoma vzel 50 mio nagrad, je to zame rugače kot nateg s falconom,