Petrol Ultimax

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne bo to dobro, mora bit vsaj 0,1 da lahko rečeš, da ti avto leti
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj sem napisal, da še nisem tankal Ultimaxa. Normalno, da potem ne leti.
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.657
113
Ne ne olje ni krivo....definitivno ne...zmer tapravo pa poceni
wink-1.gif

ne-ne-1.gif
To bo zarad ultimaxsa !

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.608
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Jst sm pa lih hotu vprašat če je ultimax kriv da se mi je začel ležaj slišat
evil.gif

To bo to. Od kar sodelujem v tej temi, tudi jst slišim lager. Pa še sploh nisem tankal ultimaxa.
jezen.gif

Kaj bo šele potem, ko bom prvič nalil to brozgo v svojo katrco...
crazy1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kolega, ko boš nalil ultimax ti bo še bate vun zmetali od pritikov, ki jih naredi ta benz
cheer.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.694
1.536
113
Probal Ultimax. Prej nikoli tankal na Petrolu. Nafta je dobra, boljša od OMV, in nekje na nivoju MOL. Mirnejši tek, večja odzivnost v nizkih obratih. Max. hitrost pa ista (kvečjemu nižja - to je lahko vpliv zunanjih dejavnikov), poraba zaenkrat ista. Upam, da ne bodo s to nafto rezervarjev črpalk napolnili samo nekajkrat na začetku, potem pa točili kako staro brozgo. Je pa tudi meni (tako kot sta napisala že dva pred mano) v tank šlo nenavadno veliko litrov. Motor je 1.6 HDI (110).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.259
7.048
113
Tudi sam danes natankal ultimax...avto letel ko sneta sekira, tako da me je dobila kišta, postavljena od gradbišču...bi dal račun za kazen kar petrolu, ker so naredili tako super duper gorivo?

Resno...potrebno bo skuiri par tenkov, da se lahko menimo, poročam, če bo kaj pametnega..glede na BC je poraba enaka.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tudi sam danes natankal ultimax...avto letel ko sneta sekira, tako da me je dobila kišta, postavljena od gradbišču...bi dal račun za kazen kar petrolu, ker so naredili tako super duper gorivo?

Resno...potrebno bo skuiri par tenkov, da se lahko menimo, poročam, če bo kaj pametnega..glede na BC je poraba enaka.
Kakorkoli že, ste zelo duhoviti in sem se kar pošteno nasmejal.
hysterical-1.gif

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
ksz
Vsaka zadeva ima svojo toleranco. In tudi te ročke imajo neko toleranco glede pretoka; nekje so + nekje pa so v -. Mogoče bi imeli enako porabo, če bi bilo v rezervoarju popolnoma enako bencina tako petrolovega, kot omv-jevega?
Jaz bi predlagal, da tankajte na črpalkah ki imajo čimveč prometa.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Sploh pa a ni liter vode dražji od bencina? se prav bi moral bit vesel, če je kej več vode v tistem bencinu.

lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Kakor berem drugje so uporabiki kar zadovolni s novim perolovim gorivom. Je pa res, da so določene mašine imune na nova goriva in delajo z vsemi gorivi enako.

Lp