Petrol trgovine ipd.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.429
2.784
113
Problem je v tem, da ce pride tankat ta pravi slovenc, bo natankal za 10 eur, sel noter, spraseval po koliko so peleti, gledal 10 minut piksne pira in itak kupil lasko, iskal kemik za izpolnit loto listek, stopil v vrsto placal, sel nazaj ce mu lahko menjajo 2 eur po enega za kofitogo, sel v avto, kjer ma 6 zgresenih klicev od zene, k rabi cike, sel se po cike... in ta cas za njegovih 15 eur, ljudje cakajo v vrsti, ostali ki to vidijo, pa se odpeljejo naprej, v tem primeru na omv. Trenutno je pac tko, k spagetarji tankajo spet pri nas, prej pa ni bilo drena. Zdej, ce se pa petrolu za liter mleka vec prodat splaca pustit par polnih tankov, pa vedo oni sami. Jaz sem samo dal zastonj idejo, ki je lahko cisto bz, ampak oni so kao drzavni, nacionalni interes, pa moramo skupaj drzat.
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.829
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Zmaga na Petrolu je tudi kupovanje kart za fuzbal, basket, koncerte!!!
Razen, da narediš gužvo, še pojma nimajo, kako to poteka!
shocked-1.gif
Sem jih velikokrat sam učil, kaj naj naredijo!
Zmaga pa je bila, ko sem hotel kupiti otroško karto za nogomet in mi je niso hoteli prodati!!!
bonk.gif

Btw., karta je bila za sina, jaz imam sezonsko karto!
smile-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
drugače pa ne vem, a imam samo jaz tako srečo ali pa tako čudno izgledam, da bi na nobeni bencinski ne ponudijo ničesar
grims-1.gif
Po mojem malo čudno zgledaš...
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zmaga na Petrolu je tudi kupovanje kart za fuzbal, basket, koncerte!!!
Razen, da narediš gužvo, še pojma nimajo, kako to poteka!
shocked-1.gif
Sem jih velikokrat sam učil, kaj naj naredijo!
Zmaga pa je bila, ko sem hotel kupiti otroško karto za nogomet in mi je niso hoteli prodati!!!
bonk.gif

Btw., karta je bila za sina, jaz imam sezonsko karto!
smile-1.gif

da te niso osumili, a?
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na Petrolu sem sam že večkrat kupil karto, ampak sem vedno počakal, da ni bilo nikogar pred blagajno, ker vem, da njihovo osebje večinoma nima pojma o angleščini in ko jim začneš razlagat, da bi imel karto za ''Masters of Dirt'' veš, da boš tam kar nekaj časa, ker jim boš mogel črkovat, pa še ti bodo hoteli za Zagreb prodat. Če predlagaš, da bi sam napisal naslov dogodka, pa toliko, da ne pokliče varnostnika
rolleyes-1.gif

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Citat:
Uporabnik juris pravi:
"Predragi" PETROL,

vmešavanje velikih korporacij v civilne debate navadnih ljudi NE SODI NA FORUM! To je ravno tako ostudno, kot bi se v naše debate vmešavali politiki neposredno.

Imejte vsaj kanček dostojanstva in se takoj odregistrirajte s foruma!

Ja hvala bogu, da se vsaj nekdo zanima za težave potrošnikov in da kej ukrene okol tega.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
O ti žalost Alter-nativna, nerazgledana in nevedna. Vsi po vrsti si zaslužite, da vas vlada, država in big business še bolj *ebe, kot vas že.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Problem je v tem, da ce pride tankat ta pravi slovenc, bo natankal za 10 eur, sel noter, spraseval po koliko so peleti, gledal 10 minut piksne pira in itak kupil lasko, iskal kemik za izpolnit loto listek, stopil v vrsto placal, sel nazaj ce mu lahko menjajo 2 eur po enega za kofitogo, sel v avto, kjer ma 6 zgresenih klicev od zene, k rabi cike, sel se po cike... in ta cas za njegovih 15 eur, ljudje cakajo v vrsti, ostali ki to vidijo, pa se odpeljejo naprej, v tem primeru na omv. Trenutno je pac tko, k spagetarji tankajo spet pri nas, prej pa ni bilo drena. Zdej, ce se pa petrolu za liter mleka vec prodat splaca pustit par polnih tankov, pa vedo oni sami. Jaz sem samo dal zastonj idejo, ki je lahko cisto bz, ampak oni so kao drzavni, nacionalni interes, pa moramo skupaj drzat.
smile-1.gif

Meni se kaj takšnega v več kot desetletju tankanja, še ni zgodilo. Pa sem tankal na najbolj in najmanj obljudenih petrolih
cheer.gif

Sicer pa kakor komu. Jaz nism živčen, če moram par minut počakati. Jebiga pač nisem nek ultrabiznismen in moje minute niso neprecenljive
cheer.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
O ti žalost Alter-nativna, nerazgledana in nevedna. Vsi po vrsti si zaslužite, da vas vlada, država in big business še bolj *ebe, kot vas že.

Ti pa nisi gladek, ane? OK! Dodan na spisek.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
smile-1.gif

Meni se kaj takšnega v več kot desetletju tankanja, še ni zgodilo. Pa sem tankal na najbolj in najmanj obljudenih petrolih
cheer.gif

Sicer pa kakor komu. Jaz nism živčen, če moram par minut počakati. Jebiga pač nisem nek ultrabiznismen in moje minute niso neprecenljive
cheer.gif

zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.066
113
pri taščici
Minute lahko pogresate, na cesti morate imeti pa 300+ konjev, da lahko varno prehitite konjsko vprego 1x letno?!
To mi ne gre v lajšto.
Ker sem uporabnik pump zaradi njihove primarne dejavnosti, me čakalne vrste načeloma motijo. Na srečo jih na najpogosteje obiskani še nisem naletel v večjem obsegu. Najbrž bi se je začel izogibati.

Nazadnje urejeno:

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Tebe je pa poslal sam Bog, da nam kažeš pot v teh temačnih časih? Kaj bi mi brez tebe...
smile-1.gif
)

matej_

Guru
25. okt 2007
2.161
701
113
mene tut motijo ti ko loto pa stave pa ne vem kaj še vse kupujejo na pumpi. tut recimo v tušu pa še kje kjer lahko plačuješ položnice me moti, da pride nekdo z šopom položnic pred tabo. pumpe so za gorivo in za prigrizke, ne pa za sobotni ajnkauf.
če bi bla ena blagajna samo za gorivo bi zmagali.
zato načeloma tankam samo na AC ker tega je občutno manj tam oz. sploh še nisem tega zasledil. na eni izmed lokalnih pump pa niti slučajno ne grem tankat ker sploh v soboto popoldan/zvečer, ker sem načeloma zmeri vsaj tretja oseba za pultom ki čaka da bom plačal od tega vsaj prvi vplačuje stave.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Ti pa nisi gladek, ane? OK! Dodan na spisek.
Saj ne pričakujem,da razumeš.
priden.gif

Za kaj takega moraš biti vsaj malo razgledan, se izobraževati in prebrati kakšen kilometer knjig.
Za tiste pa, ki premorejo vsaj mg več pameti kot sosedov šolani kuža, pa predlagam naj si pri sodelovanju podjetij na forumih, posebej še velikih, zastavijo najprej vprašanja o motivih, namerah in na koncu še o denarju. Šele potem se lahko sploh začnemo pogovarjati.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A ni kaksnega Chemtraila ali HAARP naprave, o kateri bi te moralo skrbet?
smile-1.gif

Motiv: Uravnavanje javnega mnenja v smer, kjer bo podjetje prikazano v pozitivni luci.
Namera: Preoblikovanje javnega mnenja na spletnih skupnostih, v smeri sprejemanja in razumevanja dodatnih dejavnosti.
Denar: Povecevanje dobicka skozi dodatne dejavnosti.

A sem zadel?
cheer.gif
Kje je pa problem?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
No vidiš, tako kot sosedov kuža! Ko mu pokažeš, pa zna odpreti priprta vrata.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
[ksz]

Enostavno hočejo biti konkurenčni z vsemi temi dodatnimi storitvami. Malce poglejte kje vse ležijo petrolovi bencinski servisi in bo vse jasno, večji bencinski servisi so odprti minimalno 12 ur na dan. Težava je le v tem, da nihče ni tok sposoben, da bi pomislil koliko časa zavzamejo te nove storitve ampak vseeno pričakujejo, da bodo z minimalnim številom zaposlenih na BS-ih gladko tekle zadeve.

Še dobr, da obstaja OMV na Brezovici.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
No vidiš, tako kot sosedov kuža! Ko mu pokažeš, pa zna odpreti priprta vrata.

Se vedno ne vem kje je problem?

EGZEKTLI!
Vrat pa ne zna odkleniti sosedov kuža, tudi če mu pokažeš.
priden.gif