Po mojem malo čudno zgledaš...Citat:
Uporabnik chancey pravi:
drugače pa ne vem, a imam samo jaz tako srečo ali pa tako čudno izgledam, da bi na nobeni bencinski ne ponudijo ničesar
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zmaga na Petrolu je tudi kupovanje kart za fuzbal, basket, koncerte!!!
Razen, da narediš gužvo, še pojma nimajo, kako to poteka!Sem jih velikokrat sam učil, kaj naj naredijo!
Zmaga pa je bila, ko sem hotel kupiti otroško karto za nogomet in mi je niso hoteli prodati!!!
Btw., karta je bila za sina, jaz imam sezonsko karto!
Citat:
Uporabnik juris pravi:
"Predragi" PETROL,
vmešavanje velikih korporacij v civilne debate navadnih ljudi NE SODI NA FORUM! To je ravno tako ostudno, kot bi se v naše debate vmešavali politiki neposredno.
Imejte vsaj kanček dostojanstva in se takoj odregistrirajte s foruma!
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Problem je v tem, da ce pride tankat ta pravi slovenc, bo natankal za 10 eur, sel noter, spraseval po koliko so peleti, gledal 10 minut piksne pira in itak kupil lasko, iskal kemik za izpolnit loto listek, stopil v vrsto placal, sel nazaj ce mu lahko menjajo 2 eur po enega za kofitogo, sel v avto, kjer ma 6 zgresenih klicev od zene, k rabi cike, sel se po cike... in ta cas za njegovih 15 eur, ljudje cakajo v vrsti, ostali ki to vidijo, pa se odpeljejo naprej, v tem primeru na omv. Trenutno je pac tko, k spagetarji tankajo spet pri nas, prej pa ni bilo drena. Zdej, ce se pa petrolu za liter mleka vec prodat splaca pustit par polnih tankov, pa vedo oni sami. Jaz sem samo dal zastonj idejo, ki je lahko cisto bz, ampak oni so kao drzavni, nacionalni interes, pa moramo skupaj drzat.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
O ti žalost Alter-nativna, nerazgledana in nevedna. Vsi po vrsti si zaslužite, da vas vlada, država in big business še bolj *ebe, kot vas že.
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Problem je v tem, da ce pride tankat ta pravi slovenc, bo natankal za 10 eur, sel noter, spraseval po koliko so peleti, gledal 10 minut piksne pira in itak kupil lasko, iskal kemik za izpolnit loto listek, stopil v vrsto placal, sel nazaj ce mu lahko menjajo 2 eur po enega za kofitogo, sel v avto, kjer ma 6 zgresenih klicev od zene, k rabi cike, sel se po cike... in ta cas za njegovih 15 eur, ljudje cakajo v vrsti, ostali ki to vidijo, pa se odpeljejo naprej, v tem primeru na omv. Trenutno je pac tko, k spagetarji tankajo spet pri nas, prej pa ni bilo drena. Zdej, ce se pa petrolu za liter mleka vec prodat splaca pustit par polnih tankov, pa vedo oni sami. Jaz sem samo dal zastonj idejo, ki je lahko cisto bz, ampak oni so kao drzavni, nacionalni interes, pa moramo skupaj drzat.
Meni se kaj takšnega v več kot desetletju tankanja, še ni zgodilo. Pa sem tankal na najbolj in najmanj obljudenih petrolih
Sicer pa kakor komu. Jaz nism živčen, če moram par minut počakati. Jebiga pač nisem nek ultrabiznismen in moje minute niso neprecenljive
Citat:
Uporabnik juris pravi:
O ti žalost Alter-nativna, nerazgledana in nevedna. Vsi po vrsti si zaslužite, da vas vlada, država in big business še bolj *ebe, kot vas že.
Saj ne pričakujem,da razumeš.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ti pa nisi gladek, ane? OK! Dodan na spisek.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
No vidiš, tako kot sosedov kuža! Ko mu pokažeš, pa zna odpreti priprta vrata.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
No vidiš, tako kot sosedov kuža! Ko mu pokažeš, pa zna odpreti priprta vrata.
Se vedno ne vem kje je problem?