KSZ
Jaz sem definitivno takoj za dirkališče. AMPAK plačano s strani privatne iniciative. Namreč, dokler bodo v Sloveniji naselja brez asfaltirane ceste, kanalizacije, itd., do takrat naj se javni denar porabi za to. To, da so skurili ne vem koliko MIO EUR za Patrie NI opravičilo, da dajmo pa še tukaj vreči x MIO EUR skozi okno. Kvečjemu bi bilo treba tiste, ki so pri tem sodelovali za jajca obesit na drevesa.
Država bi tukaj morala poskrbeti le za dovoljenja, torej da bi šlo vse skupaj normalno skozi, ne pa, da se stalno meče polena pod noge.
In kot drugo: jaz sem tudi prepričan, da dirkališče ne bi zmanjšalo nesreč. Namreč kvazi džeki, ki obvladajo norenje po navadni cesti (beri bedaki) ne bodo šli na dirkališče ker:
- bi tam izpadli navadni loleki. Na cesti pač izpadeš ''džek'', ker tekmuješ proti voznikom, kateri sploh nočejo tekmovati, temveč se le normalno varno pripeljati domov
- ker bi tam v enem dnevu skurili gumo, katera stane 100 EUR. Glede na njihovo opremo, katero jo imajo je to že orenk čez njihov budget in običajno drajsajo gumo dokler železje ni zunaj
- ker bi bilo tudi 20 EUR preveč za plačat, saj imajo vendar cesto zastonj
- ker bi bilo tudi 30 minut (tudi če bi bilo le toliko) preveč, da bi prišli do dirkališča, če je pa cesta 5 metrov od dvorišča
Še dokaz: v zadnjem letu sem 2x spraševal, če gre kdo na dirkališče (npr. Grobnik), kjer stane ura izživljanja z avtom 75 EUR. Mislim, da se je le en javil na to. Je pa na tem forumu ogromno ''znalcev in malodane Šumlnov'', kateri obvladajo vožnjo 2 metra za ritjo pri 130 km/h, prehitevanje po desni, pizdakanje čez vse žive, kateri jim ''zaustavljajo'' njihovo ultra super duper vožnjo. Toliko o tem.