Peticija za izgradnjo motorističnega dirkališča

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če odmislimo plčenikovega, ki je dediščina, potem vidimo, d aje vedno denar v igri. tudi pri plečnikovme je, a ne v tako pomebnem deležu.

bs gradiinvestitor na zemlji mola. mol bo dobil denajre, investitor bo prodal spremljajoče objekte.

torej če kupim nekaj ha zemlje, dobim dvoljenja za pisto in zdravstveni dom, najdem samo še investitorja in 'poslovne partnerje'. in smo anjvečji hit na balkanu. če bo velik promet apri poslovnih partnerjih je lahko uporaba celo zastonj.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaksno vezo ma MotoGP z d i kaliscem? Ga bo kdo v slovenijo pripeljal?
Ni vse v MotoGP, tudi Slovenski dirkači bi s tem nekaj pridobil.
Kdo bi ga pripeljal hm.. nebi vedel zaenkrat se mi zdi da v Sloveniji ni takega "maharja" ki bi speljal to zadevo

Aja pa ne samo o motoristih govort tut avtomobilisti bi s tem nekaj pridobil.

Nazadnje urejeno:

x5x

22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Nebi jim blo potrebno hodt na Grobnik,Pannonia Ring...Lažje pogoje za trening in s tem boljše razultate..

Drugače pa nič bat:Se mi pa zdi da je to od Lipe samo predvolilna poteza.. po volitvah se o tem nebo nihče veš spomnil ničesar....
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
grbonik je bližje kot si mislijo mnogi. tako d ao tem spet ne bi zgubljal besed.

tudi jadralci nimajo ugodnega vetra, pa ne gradimo ventilatorjev.

slovenska moto populacija ni zmožna vzdrževati in pokrivati stroške ringa.

v kombinaciji s kliniko bi vsekakor šlo skozi.

x5x

22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Potem sem imel pa napačne informacije.. enkrat je pisalo v Poletu(novice.press) da so na določenih delih omejitve (baje neke nevarnosti)

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
1. volitve so pred vrati

2. nisem bral vsega ker se mi ne da. zaradi mene se komot naredi dirkališče, ampak nej se pač naredi nek malo bolj obsežen sklop. kakšen poligon varnje vožnje, karting, proga za kros... samo dirkališče pomoje ne bi laufalo.

3. proti sem samo zaradi tega, ker ko si bo kakšen kaj naredil, bo cela štala po medijih ker so naši mediji glupi. krivi bojo vsi od predsednika do hišnika na poligonu. raja ni zrela za neki tazga, ker je večina preveč omejena in mediji totalno neprofesjonalni. ljudem se ne bo dalo dopovedat, da si tam na lastno odgovornost in se bojim da bodo na koncu kaj takega še zaprli.

4. glede tega, da z mojim denarjem od davka se pa ne bo gradilo tega. dokler se bo gradil nek predor za mastne denarje, se lahko zgradi tudi tole. sicer pa večina samo neki joka tukej gor, ko bi blo treba it pa na cesto zaradi takih zadev, bi pa vsi zahinavli.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.244
4.803
113
Raje odprite d.d. zbirajte vložke in jim na koncu dajte delnice, če vas je tolk ljubiteljev tega, boste pa dali po 100,200,500, 1000€ pa boste kupil zemljišče in zgradili dirkališče...

Zakaj mora vse te stvari graditi država, ki ji manjka še dosti bolj pomembna infrastuktura, naredte privat pa bodte frajerji...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Zakva pa fucbal štadione gradijo z MOJIMI davki? Jaz bi jih raje namenil za dirkališče če že.

Sicer pa lepo da na vseh frontah lipeti nabirajo glasove....upam da jih ne bo čez 4%.

So namazan z vsem žavbam... sam lase voditelja poglej
hysterical-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Raje odprite d.d. zbirajte vložke in jim na koncu dajte delnice, če vas je tolk ljubiteljev tega, boste pa dali po 100,200,500, 1000€ pa boste kupil zemljišče in zgradili dirkališče...

Zakaj mora vse te stvari graditi država, ki ji manjka še dosti bolj pomembna infrastuktura, naredte privat pa bodte frajerji...
Vsak teden, če ne celo dan, imajo nekje tele moto shode, da prduljijo naokoli, bodo tam kakšno klobaso in pir manj požrli bo pa hitro za ring zbrano!

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
itak je sramota, da neka oho država, ki sebe kuje v nebo, nima dirkališča. To bi lepo sodilo v sklop ukrepov, kako zmanjšat število nesreč in mrtvih. Ampak seveda je lažje neki tupi zakon zaostrit, kot pa vklopit možgane in izpljunit nekaj evrov. Če je denar za vse durgo, bo še za to, sploh ker se bi na tak način dalo dosti bedakov skinit iz ceste, da svoje frustacije sproščajo na dirkališču.

Na Lendavo pa lahko pozabite. Poleg tega da žabarji mislijo da je to Mađarska, še mislijo da do tja rabijo 6 ur. To je isti sistem, kot če kaj prodajaš in te kupec pokliče: uuffff....a iz maribora??? ummm....ammmm.... a pridete kva u lublan?
smirk-1.gif

Samo res... Najbolj bose so pa ko me kdo iz LJ začudeno vpraša: "A vi v murski imate BTC?!"
Imamo še marsikaj drugega, česar ni v lj.. khm
smirk-1.gif

iz Lj do Lendave je trenutno vsaj 2,5 uri... če šteješ še nazaj skupaj 5 ur vožnje... še nekdo pa ima še dodatno uro ... recimo iz Kr gore ali Kopra...

ja imate BTC... imate tu Lidl in Hofer... amapk BTC je velik toliko kot pri nas v LJ Hipermarket Mercator... sicer pa za tistih 10000 ljudi kolikor jih živi v MS dovolj...
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
itak je sramota, da neka oho država, ki sebe kuje v nebo, nima dirkališča. To bi lepo sodilo v sklop ukrepov, kako zmanjšat število nesreč in mrtvih. Ampak seveda je lažje neki tupi zakon zaostrit, kot pa vklopit možgane in izpljunit nekaj evrov. Če je denar za vse durgo, bo še za to, sploh ker se bi na tak način dalo dosti bedakov skinit iz ceste, da svoje frustacije sproščajo na dirkališču.

Na Lendavo pa lahko pozabite. Poleg tega da žabarji mislijo da je to Mađarska, še mislijo da do tja rabijo 6 ur. To je isti sistem, kot če kaj prodajaš in te kupec pokliče: uuffff....a iz maribora??? ummm....ammmm.... a pridete kva u lublan?
smirk-1.gif

Samo res... Najbolj bose so pa ko me kdo iz LJ začudeno vpraša: "A vi v murski imate BTC?!"
Imamo še marsikaj drugega, česar ni v lj.. khm
smirk-1.gif

iz Lj do Lendave je trenutno vsaj 2,5 uri... če šteješ še nazaj skupaj 5 ur vožnje... še nekdo pa ima še dodatno uro ... recimo iz Kr gore ali Kopra...

ja imate BTC... imate tu Lidl in Hofer... amapk BTC je velik toliko kot pri nas v LJ Hipermarket Mercator... sicer pa za tistih 10000 ljudi kolikor jih živi v MS dovolj...
evil.gif

No, no... ne bodi tako skromen. Glede na število prebivalcev ima MS v sloveniji največ trgovin na kvadratni meter prebivalca. In še več bo tega...
Naslednjič ko boš v MS pojdi še okrog pogledat, ne samo BTC
grin1.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Mene je minilo ze ko sem vidu,kera stranka je za tem
smile-1.gif
Cistopredvolilna poteza i guess ...

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Seveda, vse bodo probali za vsak dodatni glas!
Sedaj že po forumu hočejo nateg.... folk!