Ta bočna linija je značilna na Hyundai Coupeju že od letnika 2003 naprej.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Zakaj je bilo treba kopirati tisto nagravzno bocno linijo preko vrat od desetletje stare alfe GTV ? Bruh
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pokaži mi zdaj mojstra, ki bo dal za korejski kupe 30 k€ plus...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Dvomim da bo poceni....to že kakih 3-4 leta več niso
Malo dvomim da bo 3.8L v evropi....omenja pa 2.0T
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/bNyjr37IpqY"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/bNyjr37IpqY" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Če mojstri dajejo za korejske suve 30k€+ bodo tudi za korejski kupe z več kot 300 konji. Zakaj ne?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Hyundai je četrti največji proizvajalec avtomobilov na svetu... in prej ko se boš sprijaznil, da so sposobni izdelovati avtomobile v najvišjemu razredu bolje bo. Tudi če nekoč niso imeli znanja ga lahko zdaj kupijo
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Če mojstri dajejo za korejske suve 30k€+ bodo tudi za korejski kupe z več kot 300 konji. Zakaj ne?
ja sej, vem da dajo, pa nekako SUV kleintela je drugačna kot v 300 hp kupe segmentu, je tako.
ne vem, naprej mi pride slika hyundai kupeja, v bistvu ni važna generacija..avto nič ne manjka, ampak pozor. zakaj bi kupil tisti kup nove plastike..kupeji so itak pozerski torej mora zgledat, raj 10 let starega evropejca, pa avto zgleda
lep primer je tudi Sonata, nic mu ne manjka, ampak hudičevo plastično vse skupaj, sili pa v segment, ko že osnovni A4 zgleda stopničko višje.
To da bodo kupeje za 30.000 € prodajali , bodo morali imet še kakšnih 50 let tradicije