Pedofilski hrvaški duhovnik priznal

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Citat:
Potem pa vidim tukaj določene osebke še zagovarjat takšno početje, spolna zrelost ipd. Pa ste vi mentalno zdravi? Daj svojo 15letno hči mojemu staremu fotru, da jo malo nasadi na kabel. Kdo bo prvi dal?

Pa pizdarija no.
A enmu džankiju, jo boš pa dal?

Kaj si s tem želel povedati, da zagovarjaš pedofile ali da ne maraš đankijev?
Sprašujem te, (ko že ravno dajete okrok hčerke, brez da bi njih kaj vprašali) , če se ti zdi džanki bolj primeren za 15-letnico kot tvoj starfotr?

Pa še nekaj. Tist ki z 15-letnicami seksa ni pedofil. Ti je že zgoraj mosseero razložil.
in 15-letnica je dovolj pametna in zrela, da se lahko sama odloči, brez dovoljenja fotra s kom bo seksala, če ji je všeč 80-letni lahko tudi z njim.

Ni ravno na mestu tvoje vprašanje. Jasno, da ne eno in drugo ni povolji nobenemu staršu. Bi vas pa rad videl res, kako liberalni bi bili, če bi se zgodilo vam. "Ah ja, sej moja je že 15, pač ima rada sex s 60letnikom, kaj čmo zdaj"

I

Izbrisan uporabnik #488

Če ima zlatega tiča niti ni tako hudo, huje bi bilo če je duhovnik.

Model je bil raketa.

Citat:
"Seksali smo v župnišču. Z obema dekletoma sem imel več spolnih odnosov, vendar pa nikoli v troje. V zameno sem jima vsakokrat plačal zahtevanih tisoč kun,"

Citat:
Med drugim jima je v enem sporočilu poslal tudi fotografijo svojega spolnega uda. Prav to priznanje pa je olajšalo delo tožilcev, ki bi imeli veliko dela, da bi dokazali, da je fotografiran spolni ud res njegov.

Kaznivo dejanje kot sem že omenil...

Citat:
Proložac ima 700 prebivalcev. Občina je od Imotskega oddaljena pet kilometrov, na tem območju pa so tri cerkve. Prisotnost pri nedeljski maši je na tem območju več kot zakon. Prav zaradi tega pa je močno vernim prebivalcem zelo težko verjeti, da se je tamkajšnji duhovnik naslajal nad dvema mladoletnicama.
Vsaj starejši temu težko verjamejo.

Citat:
Duhovnik je namreč obe dekleti poznal najmanj osem let, saj sta obe obiskovali verouk. Prav tako pa je poznal tudi njune starše. Ker naj bi bila družina ene izmed deklet slabše situirana, je tej družini pomagal, še preden je dekletoma plačeval za seks.

V zaslišanju je suspendirani Maduniæ dejal še, da sta mu seks preko mobilnika ponujali še dve dekleti , ki pa ju je zavrnil. O podrobnostih ponudbe pa ni želel razlagati.

Res čudno, da se je "dokolenko" odločil za duhovnika, ker je očitno prava raketa
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
KSZ...

Kakorkoli...če bi ta cerkev dovoljevala poroko župnikov, do pedofelije nebi prišlo - vsaj ne v takem številu. Ne razumem, zakaj tega ne odobrijo, saj je menda župnik ravno tako človek ( seveda moškega spola), ki ima enake potrebe kot mi.

Druga stvar pa so današnje 15 letnice. En teden nazaj sem pristala v Topu v Ljubljani ob 4h zjutraj. 3 punce stare 16 let so brez problema dobile alkohol, oblečene kot največje go-go plesalke, nastavljale so se vsem...tudi starejšim moškim! Jaz je nebi znala ocenit, da je stara 16 let - bilo je goli slučaj, da je hči družinskega prijatelja.

Torej, kaj te smrkle delajo zunaj ob 4h zjutraj? Oblečena v nič? A ni čudno, da jo pol nategne en starej dec..

Sigurno pa se strinjam, da do takih stvari nebi smelo prihajati - sploh pri župnikih in teh jajcih.b
Temo o celibatu sem enkrat nacel z enim malce visjim cerkvenim dostojanstvenikom. Odgovor z njegove strani je bil precej dober (zame): duhovniki so se odlocili sluziti bogu in ljudem. In ce zelijo sluziti ljuudem, jim morajo biti na voljo 24/7. To bi jim druzina onemogocala. To izhaja tudi iz casov, ko so ob 3 zjutraj prisli po duhovnika da nekdo umira in da naj mu pride dat poslednje olje itd... Torej point naj bi bil v tem, da je, namesto druzini, predan bogu in vernikom.
Pa še en zelo dober razlog je. Dedovanje
evil.gif

V bistvu je to glavni razlog...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Potem pa vidim tukaj določene osebke še zagovarjat takšno početje, spolna zrelost ipd. Pa ste vi mentalno zdravi? Daj svojo 15letno hči mojemu staremu fotru, da jo malo nasadi na kabel. Kdo bo prvi dal?

Pa pizdarija no.
A enmu džankiju, jo boš pa dal?

Kaj si s tem želel povedati, da zagovarjaš pedofile ali da ne maraš đankijev?
Sprašujem te, (ko že ravno dajete okrok hčerke, brez da bi njih kaj vprašali) , če se ti zdi džanki bolj primeren za 15-letnico kot tvoj starfotr?

Pa še nekaj. Tist ki z 15-letnicami seksa ni pedofil. Ti je že zgoraj mosseero razložil.
in 15-letnica je dovolj pametna in zrela, da se lahko sama odloči, brez dovoljenja fotra s kom bo seksala, če ji je všeč 80-letni lahko tudi z njim.

Ni ravno na mestu tvoje vprašanje. Jasno, da ne eno in drugo ni povolji nobenemu staršu. Bi vas pa rad videl res, kako liberalni bi bili, če bi se zgodilo vam. "Ah ja, sej moja je že 15, pač ima rada sex s 60letnikom, kaj čmo zdaj"

Sej je najbrž vsak starš kake najstnice kdaj na tem, da mu ni všeč hčerkin fant, ali nasploh da ima punca že fanta.
Ampak če ima punca rada džankija ali pa 60 letnika za 1000 kun, potem so starši nekaj falili pri vzgoji že zdavno prej. In kaj zdej?

Kaj pa misliš da si mislijo starši Tele punce, ki je tud mladoletna stopila v vezo z "lahko bi bil star fotr"???

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Hvala za pojasnilo in popravek.
wink-1.gif

Glede zadnje točke - tak odnos je možen vedno in povsod, ko gre za odnos med izrazito dominantnim in podrejenim značajem. Ampak če sprejmemo starost 18 let kot ločnico odraslosti, jih lahko potem upoštevamo kot prostovoljne.

Aja, pa seveda se obnašanjem duhovnika niti približno ne strinjam. Če ne drugega, je to izredno neprofesionalno in nosi objektivno odgovornost. Ni pa recimo nikakor tako grozno, kot če bi z GHBjem omamljal petletne deklice in se izživljal nad njimi.
smirk-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Sicer pa nimajo samo Hrvati probleme s pedofilijo.
Podobno se je zgodilo tudi v Angliji, le da je blo tam kar osem žrtev
beri tu
A pa mislite da je kakšna razlika v težini kriminalnega dejanja, če 34-letna učiteljica poseksa osem 16-letnikov ali pa če bi bilo obratno, da 34 letni učitelj poseksa osem 16-letnic???? Mislim glede na to, da so 16-letnice pri teh letih bolj razvite od fantov ????

Za deda vemo da bi mu nekateri najraje odrezali ud, kaj pa bi naredili učiteljici?????