Past za motoriste in kolesarje

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Seveda imamo tukaj zopet tipičen primer kretenov, drugače imenovanih eko teroristi. Zaradi takšnih čedalje več ljudi sovraži pretirano poudarjanje ekologije in še česa. Pravzaprav bom nekatere tu odslej z veseljem provociral, samo zato, da se bodo zagabili še komu.

Ker sem seveda manjvredno bitje, primerjalno z nekaterimi razsvetljenimi mastermindi, bom utemeljil svojo intelektualno podhranjeno in relativno zarukano kasto na tej lestvici slovenskega plebsa: zdaj grem pa v kanto vreči stari akumulator, v WC eno crknjeno ribico, malce kasneje pa bom z velikim veseljem šel v ribarnico in si nabavil kilo ali dve giric. Zdi se mi, da so mlade ribice najbolj okusne, to da jih v onostranstvo za vsak obrok odide nekaj sto pa me res ne moti. Pravzaprav so živali tu zato, da jih pojemo, nam služijo ali pa da nas ne motijo, a ne? No, nekateri jih še flodrajo, mogoče so to počeli tudi njihovi starši.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
V neko tako past se je nekaj let nazaj ujel oce dveh otrok, ki se je vsak vikend vozil v gozd s svojim endurotom. Kmet, ki je zivel v sosednji kmetiji, je napel bodeco zico, ki mu je dobesedno odsekala glavo. Zoper kmeta so ukrepali in dobil je 20 letno kazen z moznostjo pogojne izpustitve po 10 letih

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ekoteroristi
hysterical-1.gif

preseli se na kitajsko. užival boš v izjemnem napredku, zastrupljeni vodi, zemlji, zraku,...,bo pa napredek!

pa še eno vprašanje za darjana. se mi zdi da si mariborčan. če ja, piješ vodo iz pipe?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Nope, ne strinjam se s totalnim uničenjem narave, je pa to tipično pretiravanje ekoteroristov saj mnogi niso pripravljeni na razumevanje in sobivanje potreb modernega življenja in potreb okolja, ki nas gosti. Nisem iz MB in ja, pijem vodo iz pipe. Raje kot tisto iz plastenk.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.522
10.741
113
ti ne stekas problema...

nekak ni problem ce bi se po rovtah eden ali dva vozla...problem rata potem ce bi tobilo dovoljeno, da bi se kr vsi vozli, in potem bi ratalo vse zoorano itd... problem je v tem da vsak hoce še več.. zato je pac treba te stvari prepovedat, ker clovek ,sploh debilnezi na motorjih ze tako nimajo samo kontrole..

zdaj se je en slovenec odstranil na hrvaskem, ko je vozil po zadnjem kolesu...verjetno je bil asfalt kriv in ovce v blizini.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Nope, ne strinjam se s totalnim uničenjem narave, je pa to tipično pretiravanje ekoteroristov saj mnogi niso pripravljeni na razumevanje in sobivanje potreb modernega življenja in potreb okolja,
problem je moderno okolje, ki se ne zna prilagodit naravi. zakaj bi se narava človeku halooo....
drugače pa ti ljubitelj narave slučajno veš kaki vpliv ma že zgrajena avtocesta na okolje? nočem povedat da sem proti avtocestam. ampak me samo zanima kakšen je vpliv in kaj se vse v okolju spremeni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-376
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ker sem seveda manjvredno bitje (vsi mi smo manjvredni, ker ostala živa bitja niso tko usekana kot mi) , primerjalno z nekaterimi razsvetljenimi mastermindi, bom utemeljil svojo intelektualno podhranjeno in relativno zarukano kasto na tej lestvici slovenskega plebsa: zdaj grem pa v kanto vreči stari akumulator, v WC eno crknjeno ribico, malce kasneje pa bom z velikim veseljem šel v ribarnico in si nabavil kilo ali dve giric. Zdi se mi, da so mlade ribice najbolj okusne, to da jih v onostranstvo za vsak obrok odide nekaj sto pa me res ne moti. Pravzaprav so živali tu zato, da jih pojemo, nam služijo ali pa da nas ne motijo, a ne? No, nekateri jih še flodrajo, mogoče so to počeli tudi njihovi starši.

ja pa fukn akomulator v smeti... sej ne boš prvi, pa zadnji tud ne. pa ribco tud vrž v wc, hvala bogu, jo boš vsaj rešu muk življenja v tisti tvoji posodi za solato. Girice si pa le postreži. Večje ribe jih pospravijo 10x tok kt ti, in to v enem dnevu. tko da ne bos mislu kakšno veliko škodo boš naredil naravi, ker očitno ti to paše delat. Divje živali so bile včasih za to, da se jih je jedlo. Vendar so sedaj farme namenjene temu, in ne vem, zakaj bi mogle še divje živali plačevati za tvojo požrešnost. In kaj pa ko ti motiš živali? to je pa ok, al kaj??? piz.da vse gledaš enostransko, a si gladek??? in v dobi vse mehanizacije, ti rabiš žival da ti služi??? za kaj pa, če smem vprašati?

Nazadnje urejeno:

MobiSuxGuru

Pripravnik
6. nov 2008
119
0
16
čigava je pa zemlja, ko umremo?
Vsa naša materialna lastnina ostane na materialni zemlji, mi nič s seboj ne vzamemo, torej imamo materialne stvari zgolj na izposojo.
V bistvu si rentamo stvari do našega obstoja, potem si jih pa en drug renta za časa svojega obstoja.

Napeljat žico v višini vratu je pa naklepni uboj!!! Kle sploh ni debate. Pa se lohka kroska 100x/dan voz gor pa dol po istem grabnu, pa s tem ne ubije nobenga, kmet z žico pa bi enga fental, tko da v čuzo s takimi debili.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.522
10.741
113
pač je oni z vratom rental žico za samomor...kaj je zdej problem?