parkiranje

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Apolo ... ne .. narobe si me razumel ... in ker si očitno neumen, nisi razumel, da logično, da ne morem z enim avtom zaparkirati obe strani ... očitno se sam s sebe norčuješ ...

Pač ... dostikrat sem že naltel na situacijo, da je nekdo mel avto tako zaparkiran na njegovi desni strani, da s te strani ne bi mogel notri ... ta pa avto tako parkira, da ga z jeze še jaz z druge strani zaparkiram ... potem pa naj pokliče policijo če si upa ...

Dostikrat pa sem že naletel, tako kot vsi drugi, da je kdo parkiral del avta na njegov parkirplac ... jaz se samo parkiram čisto polek, pa naj gre notri z druge strani, če pa mi ga popraska, pa imam na sliki "dokaz" kdo je 90% povzročil prasko ipd ...

Včasih pa sem naletel tudi že na to, da je cela kolona parkirala na eno polovico parkirplaca ... par avtov zapored ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
Ti si arhitekt al kaj ze? Iz katerga leta je veljaven pravilnik o minimalni sirini parkinga? Koliko so bili takrat povprecno siroki avti in koliko so danes? Vcasih ne znese drugace kot da desno stran svojega avta "naslonim" na desno stran drugega avta. Sploh ce sta levi in desni avto bolj pri crti mojega parkinga postavljena. Bi pa rad videl kako ti vedno lepo na sredino parkinga parkiras.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.611
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Apolo ... ne .. narobe si me razumel ... in ker si očitno neumen, nisi razumel, da logično, da ne morem z enim avtom zaparkirati obe strani ... očitno se sam s sebe norčuješ ...
Ti mater.... Ocitno sem res narobe razumel...do danes sem bil preprican in da ti to znas...

Sicer pa ne bom vec motil njihove genijalnosti gospoda arhitekta

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Dostikrat pa sem že naletel, tako kot vsi drugi, da je kdo parkiral del avta na njegov parkirplac ... jaz se samo parkiram čisto polek, pa naj gre notri z druge strani, če pa mi ga popraska, pa imam na sliki "dokaz" kdo je 90% povzročil prasko ipd ...

lol 90% povzročitelj hahaha
bonk.gif