park senzorji spredaj in zadaj?

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ah...da se ne bi kdo preveč mantral:

http://cgi.ebay.co.uk/Wireless...p3286.m63.l1177

smešno poceni.
Eeem, imel sem mp4 predvajalnik z 2,5 inčnim ekranom in to je čisto neuporabno. Ne vem, kako bi potem šele gledal kaj je za avtom. Razen, če ga imaš montiranega 5cm od oči. Tako da, tole je več ali manj zgolj stvar za to, da igraš džeka pred ostalimi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
Potem pa se pač kupi drugi LCD, kateri ima video in, pa se priklopi gor.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Samo koliko pa je velika ena mala navigacija (ekran) pa jo ima skoraj vsak v avtu....celo uporabljaš lahko med vožnjo gsm za navigiranje pa je dovolj velik.

Imajo lcd-je tako velike kot so netbooki......sem zadnjič videl enega italjana v fiatu seicento ki ga je imel.

Imam v kombiju senzorje spredaj in zadaj in lahko rečem da mi služijo samo pri počasni vožnji ...če bi šel malo hitreje senzor sploh nebi nič pokazal in bi že jaz lepo ruknil v kak zid.Ampak je tudi res da za toliko kot sem jih kupil tudi ne morem prčakovat ne vem kaj...služijo pa svojemu namenu in sem zadovoljen.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.978
-391
113
no, da malo obudim temo...

koliko so sedaj že kaj napredovali teli elektromagnetni senzorji? se še vedno motijo ob dežju-snegu.
Če je na odbijaču nalepka, ga tudi moti?

Kovacic

Zelenc'
1. dec 2011
19
0
1
Še jaz obudim to temo, če jo je msenjur obujal neuspešno
smile-1.gif
Mene tudi zanimajo elektromagnetni senzorji, ker mi ni za vrtat odbijača. V ponedeljek jih verjetno nabavim, če ni kakega konkretnega razloga proti.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Ne vem, če je že prepozno in si jih že nabavil, ampak še moja ocena Proxelovih senzorjev. Jaz sem jih pred leti kupil v Italiji in zadeva ni pretirano dobro delovala. Kar precej so mimo piskali in sem jih hitro odklopil. Ultrazvočnih nisem nabavil, sem pa jih mel v službenem in so mi šli na k..., ker niso bli dovolj natančni. Sem pa kaka dva meseca nazaj naletel na promocijo Proxel senzorjev tu pri nas, možakarju razložil slabo izkušnjo, on pa me je nekako prepričal, da ima Proxel zdaj čisto novo tehnologijo pri teh senzorjih in da delajo bp. Jaz sem glumil skepso, on pa mi je dal nek popust, pa še ponudil dnar nazaj, če ne bi delali
grin1.gif

Skratka, še enkrat sem vgriznil in jih vzel, delajo pa ti zdaj res super. Nekaj malega motenj je blo pri zadnjem dežju, mogoče bi jih moral z izolirnim trakom prelimat, ampak ok, vzamem v zakup. So pa divje natančni in se je kar treba navadit, da to ne piska, ko si meter stran od ovire, ampak začne tam nekje pri pol metra, neha pa pri 10 centi, to pa je to, kar pričakujem od parking senzorjev. V glavnem, priporočam
zmaga.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Jaz imam sprednje senzorje. Načeloma so super, ob dežju ni težav, edino pri snegu zna biti problematično, ker začnejo piskat. Lahko jih sicer izklopiš, ampak moji so tako neumni, da se po nekaj minutah avtomatsko vklopijo nazaj. To zna biti zelo moteče.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik sad pravi:
No, če neha piskat pri 10 cm senzorji niso ravno uporabni
smile-1.gif
.

Ah daj daj ne serji... Boljše ~10 cm, kot pa 15-20 ali celo več.

Kovacic

Zelenc'
1. dec 2011
19
0
1
Sem jih nabavil potem, zmontiral mi jih je kolega mehanik, delajo. Sem pa bil zraven med montažo, pa bi si jih menda tudi s svojima dvema levima rokama znal sam zmontirat
cheer.gif

Je pa res to kar si povedal - malo se je treba navadit, ker so pač namenjeni natančnemu parkiranju in ti ne pomagajo, če želiš, da ti senzor piska dva metra pred oviro
wink-1.gif