park senzorji spredaj in zadaj?

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Jaz imam ultrazvočne in delajo zelo dobro. Izgled pa seveda malo poslabšajo. Bi pa bilo težko parkirat velik avto brez njih.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Kako to? Jaz recimo senzorjev po nekaj mesecih sploh ne pogrešam. Karavana lepo zapelješ do zida, ker itak ko pride zid do zadnje šipe, je to to...

spredaj pa tudi ni tak problem, se gleda luči...

edino, kar bi znalo biti uporabno, če bi parkiral nekam, kjer so ovire tako nizke, da jih ne vidiš, ampak...to je bolj izjema in sem do sedaj enkrat naletel na kaj takega.

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
Težko je brez senzorjev ker pri moji limuzinski izvedenki ne vidiš riti. Od zadnje šipe je še kak meter riti in je dost neugodno brez senzorjev. Pri Bravou ni bilo nobenega problema.

Spredaj ni problema.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
40€ nov trak če rabiš, samo moraš se pred tem upati da ga najdem kam sem ga "spravil".

Se nikamor ne mudi, ker trenutno nisem pri dnarju
wink-1.gif

xsara

Pripravnik
11. sep 2008
117
0
16
KSZ

A kdo ve, kje se dobi nalepka (in koliko stane), ki se nalepi na zadnje steklo in olajsa vzratno parkiranje?

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
in zakaj EM senozorjev ne vgrajujejo proizvajalci avtomobilov? Morda prenizka zanesljivost?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Koliko sem jaz bral o tem, je problem v tem, da jih kak sneg/dež zjebe...in piskajo

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik VitoC pravi:
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Za ~100 EUR dobiš brezžično kamero in zaslon...

ja? kje?

pomožnosti IR, da bom zvečer tudi kaj videl...

lp

Smo zamudili....v Pordenone v Italiji je bil sejem elektronike in radioamaterstva in tam se je to dobilo tudi za manj denarja.......aja....pa še avti so tam ponavadi...tuning in muzika in take zadeve.

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Nič ne piskajo, se sneg dol zmete, pa je rešeno. Sam bom dal na drugi avto, če jih ne bo, pa brez nekih faking ekrančkov pa tega, samo tisti krogec z lučkami in piskačem na zadnjem desnem stebričku, pa je...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
ne..ne mislim takrat, ko je sneg gor..tisto jebe tudi "obične" senzorje...mislil sem to, da ko sneg pada, kakšne velike plate...

zadevo sem sicer hotel tudi sam namontirati, a sem hitro ugotovil, da bi mi senzorje le oteževali delo. Mogoče je res kdaj kakšna situacija, ko bi prišli prav, a potem pač grem do drugega parkirnega prostora. za karavane mislim, da ni potrebe jih imeti...prej za limuzine, ker se ne vidi riti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik xsara pravi:
KSZ

A kdo ve, kje se dobi nalepka (in koliko stane), ki se nalepi na zadnje steklo in olajsa vzratno parkiranje?

Večina avtotrgovin, cena okoli 10 evrov. Je pa fino če imaš res čisto pokonci šipo. Na merivi mi kakšne pol metra ne pokaže. Ampak je kljub temu uporabno.