Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Evo... mati narava je povedala (potrdila) svoje - tisti s plašnicami na glavi imajo(imate) težave s razumevanjem prebranega.
Ti dam še en primer - motorna kolesa dobrih 100 let nazaj niso bili "normalna". Z njimi se je vozilo par ekscentričnih izumiteljev in nekaj dovolj avanturističnih bogatašev. Ko je tak motorist pridrvel po mestu z vrtoglavimi 30 km/h in splašil vse kokoši, je v bližnji cerkvi lokalni župnik posvaril bogaboječe vernike (normalne ljudi!) naj se držijo stran od teh hudičevih reči, ker bodo šli v nasprotnem v pekel. Sedaj se verjetno strinjamo, da vožnja z motorjem ni prav nič takega kar bi de facto nekoga spravilo v deželo spodaj, ane?
Po podobnem kopitu je šlo mnogo družbenih sprememb in vedno so enako razmišljali zgolj zagamani debili:
- zaradi mene lahko črnci gledajo filme, ampak ne v istem kinu kot mi (belci)
- zaradi mene lahko ženske razmišljajo o politiki, samo naj o tem ne govorijo v moški družbi
- lahko misliš, da je zemlja okrogla... ampak doma in potiho, grmada zate je že pripravljena...
- ...
Poleg tega nasprotniki homoseksualnosti zelo veselo zlorabljajo (zlorabljate) definicijo normalnosti. V spolnosti so sprejemljive vse spolne prakse s katerimi se prostovoljno strinjajo vsi udeleženi partnerji (edini pogoj je seveda edino polnoletnost oziroma sociološko-psihološko gledano - spolno zavedanje in sposobnost samostojnega odločanja). Tu pa te moram ponovno opozoriti, da si, po ne tako starih pravilih, ti en orenk deviantnež, že samo če uživaš v seksu s svojo ženo, bog ne daj, da pri tem prakticiraš še kaj drugega razen klasičnega misijonarskega položaja.
Sicer pa ne vem zakaj se sploh trudim. V vsakem primeru boš preletel prvi dve vrstici, malo polajal, nalepil zraven deset smajlijev in pritisnil enter.
P.s. Da boš vsaj vedel zakaj homoseksualce zmerjaš s pedri: http://sh.wikipedia.org/wiki/Pederastija_u_anti%C4%8Dkoj_Gr%C4%8Dkoj
tebi očitno ni jasno nekaj zelo enostavnega pa se trudiš in trudiš in trudiš.
ja...mati narava je zayebana.
puca mi qrac za pedre in takšne ki jih podpirate(še nastavi se mu zaradi mene)!!!
zakaj je potrebno druge tlačiti s svojim seksualnim usmerjenjem?
btw... zakaj je potrebno mene prepričevati da je guženje normalno?
glej fant če ti paše da ga dobiš zguza izvoli... sam mene pusti in ne tlači še manj pa ne mi igrati parade ponosa pred nosom.
pa svoje nad finte pusti za svoje somišljenike.