Papez

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Izjava leta na Twitterju:
aplauz.gif

Citat:
»Sam rečte kr česte, pedri znamo nardit šov! Pa naj gre za konklave al pa parado ponosa! Da o kostumih niti ne začnem.«

Gejevski aktivist Mitja Blažič, na Twitterju, o talentu

jest5

Guru
18. avg 2007
26.146
-8.784
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zakaj?
Ko bo nekoč v neki utopični prihodnosti dejansko obstajala popolna ločitev kateregakoli verstva od oblasti(pa še par drugih malenkosti), mi bo postalo vseeno.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj se ti sploh s tem ukvarjaš, če ti gre pa tako v nos?

Verjamem, da tebe, ki si priklopljen na mamino zizo, ne zanima kam gre davkoplačevalski denar...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Aha, še ena izmed tistih "kam gre moj denar" nebuloz. Če je to razlog, da tolčeš po RKC, potem me res čudi, kako to da še nisi zminiral Kerinovega grma ali kakšnega pasjega zavetišča.

Pa če se že obremenjuješ ... v Vatikan sigurno ne bo šel.
smirk-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
aplauz.gif

Citat:
»Sam rečte kr česte, pedri znamo nardit šov! Pa naj gre za konklave al pa parado ponosa! Da o kostumih niti ne začnem.«

S to razliko, da jih ti na konklavah ne dobijo po pički...
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zanimivo, da te razne borčevske plače, komunistična zborovanja in spomeniki pa ne motijo.
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
V bistvu me moti tudi to, da sistem podpira večno študiranje zadetkov, ki nam davkoplačevalcem solijo pamet.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
aplauz.gif

Citat:

S to razliko, da jih ti na konklavah ne dobijo po pički...
evil.gif
Po pički ne, v ritko pa....
evil.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V bistvu me moti tudi to, da sistem podpira večno študiranje zadetkov, ki nam davkoplačevalcem solijo pamet.
Ja, vsi vemo, da Slovenija tone zaradi študentov in jihovega preseravanja z boni. Mislim, kaj pa mislijo, da so.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mene pa moti, da sistem podpira brezglavo nerganje večnih nezadovoljnežev, ki v življenju kaj drugega, kot pljuvati, ne znajo, parazitirajo v javni upravi in cele dneve presedijo na forumih.