palmanova outlet village

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Če kdo ve: a imajo jutri (ponedeljek) v Palmanova Outlet Village odprte štacune?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
To s puloverji je res neprijetno. Sem jih ravno pred kratkim ene 5 pripravila za Humano, ker so se skrčili na velikost za 7 letnega (precej suhega) otroka.
frown-1.gif
Tako, da si sedaj tiste puloverje, ki so mi preostali in jih nameravam še kdaj nositi, perem kar lepo na roke (in po parih letih nošenja še danes izgledajo kot na dan nakupa). Res so izjeme tisti puloverji, ki se pustijo prat v stroju in potem še nekako izgledajo.
Sicer pa je pri kakšnih dražjih hlačah tudi tako, da imajo predpisano ročno pranje. Saj verjetno bi se jih 3/4 dalo v stroju prat na 30 in volno, ampak si ne upam, ker bi vsaj ene potem mogla spet dat v Humano.
grin1.gif

Pa veš, da Humana nima blege veze z kako humanitarnostjo, veš, da gre za profitno firmo, ki oblačila preprodaja ali pa jih predela v izolacijo, ali veš, da so v vsem letu 2009 darovali neverjetnih 2000 eur v humanitarne namene ...... NEhumano nategatorstvo, peljite raje obleke na Karitas ali Rdeč Križ !
cheer.gif

Ravno zadnjič sem tri velike vreče nesla v Humanin zabojnik.
bonk.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Jutri grem v Palmanovo. Je kaj pametnega? Zanimajo me supergi, kakšna polo majica, hlače..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
To s puloverji je res neprijetno. Sem jih ravno pred kratkim ene 5 pripravila za Humano, ker so se skrčili na velikost za 7 letnega (precej suhega) otroka.
frown-1.gif
Tako, da si sedaj tiste puloverje, ki so mi preostali in jih nameravam še kdaj nositi, perem kar lepo na roke (in po parih letih nošenja še danes izgledajo kot na dan nakupa). Res so izjeme tisti puloverji, ki se pustijo prat v stroju in potem še nekako izgledajo.
Sicer pa je pri kakšnih dražjih hlačah tudi tako, da imajo predpisano ročno pranje. Saj verjetno bi se jih 3/4 dalo v stroju prat na 30 in volno, ampak si ne upam, ker bi vsaj ene potem mogla spet dat v Humano.
grin1.gif

Pa veš, da Humana nima blege veze z kako humanitarnostjo, veš, da gre za profitno firmo, ki oblačila preprodaja ali pa jih predela v izolacijo, ali veš, da so v vsem letu 2009 darovali neverjetnih 2000 eur v humanitarne namene ...... NEhumano nategatorstvo, peljite raje obleke na Karitas ali Rdeč Križ !
cheer.gif

Ravno zadnjič sem tri velike vreče nesla v Humanin zabojnik.
bonk.gif

Citat:
Zbrana oblačila prodana v »second hand« trgovine?
Veliko ljudi ne ve, kaj se pravzaprav »zgodi« z oblačili, ki jih oddajo v zabojnikih. Večina od vprašanih je bila misli, da so predana Rdečemu Križu ali kateri drugi tovrstni organizaciji. A temu ni tako. Od vodje Humane smo dobili odgovor: »Dejstvo je, da 5 milijard prebivalcev uporablja t.i. second hand oblačila. Dobro in nujno je torej, da se zbrana oblačila prodajajo v tako imenovane trgovine širom po svetu. Zbrana oblačila pošljemo v večje sortirne centre širom po svetu.«