Pahor predsednik!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik turbox pravi:
Volilna udeležba je skromnih skromnih 31.57%.

Pa kaj. Že jutri se bo hvalil, da je predsednik vseh Slovencev
cool-1.gif

Tako kot je Zoki župan vseh Ljubljančanov?
cool-1.gif

Če je imel udeležbo na volitvah več kot 50%, to lahko govori.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Imel ste dva sedaj pa serjete po obeh.... Ste pa kekci
Kekec si ti, ker si lani glasoval proti Pahorjevim reformam, letos si pa glasoval zanj kot za predsednika RS.
Jaz sem spregledal to igro in nisem šel na volišče - ne bodo iz mene norca delali. In takih je bilo DVE TREJINI! SlovenceV!!!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
Samo glupost pri vas desnih. Nič drugega. Sicer bomo pa vidl. Pahor je politik in je gotof kot vsi ostali?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kekec si ti, ker si lani glasoval proti Pahorjevim reformam, letos si pa glasoval zanj kot za predsednika RS.
Jaz sem spregledal to igro in nisem šel na volišče - ne bodo iz mene norca delali. In takih je bilo DVE TREJINI! SlovenceV!!!

zakaj? Saj na mestu predsednika ne bo imel nekega vpliva na zakonodajo, ampak vsaj sluzavca ne bo treba po TVju poslušat v enem tednu večkrat, kot vse ostale prej v vseh mandatih skupaj.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
tud ti užaljen , razočaran ?
nahrung002.gif
Razočaran samo nad slovenskim ljudstvom.
crazy1.gif

Enkrat ja, drugič ne... Kot v oni zgodbi, ko reče baba dedcu: "Može, ali samo tako, da ostanem nevina!"

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

zakaj? Saj na mestu predsednika ne bo imel nekega vpliva na zakonodajo, ampak vsaj sluzavca ne bo treba po TVju poslušat v enem tednu večkrat, kot vse ostale prej v vseh mandatih skupaj.

Torej si raje sluzavca volil sluzavca? čestitke

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik turbox pravi:
Volilna udeležba je skromnih skromnih 31.57%.

Kje? Jaz imam drugacne podatke.

Ampak ali je to zelo pomembno? 10% gor ali dol? Rezultat je jasen. Razlika zelo velika. Ce pa se mnogim ne da iti, pa nic hudega. Po snegu nekateri niti ne morejo hoditi. Mnogi tudi niso sli, ker je bilo jasno kaksen bo izid in si mislijo, da itak ne rabijo iti. Jih cisto zastopim, ceprav ne zagovarjam.

Enim pa pac ni bil vsec ne eni ne drugi.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.