Kompas shop na Korenskem sedlu proda 7 palet cigaret na teden. Kupujejo samo Avstrijci. Zdej pa zračunej dobiček. Ostale stvari so v štacuni samo zato, da stacuna ne zgleda prazna.
Pa kakooo, par dni nazaj se je folk razpisal, da od cigaret ni nobenega dobička.Kompas shop na Korenskem sedlu proda 7 palet cigaret na teden. Zdej pa zračunej dobiček.
Ok. Vzeto na znanje. Hvala.Če se je kdo tukaj razburil si se to ti, glede na odprtje te teme in tvoje komentarje tu not. Meni prav malo dol pade a ti ali kdo drug še kdaj pride v te trgovine. Nobenega ne zagovarjam, na splošno pa ne odobravam takega nastopa, kjer je očitno, da moraš najprej počistit pri sebi.
Zakaj tak odnos do tebe se vprašaj sam ali izgledaš oziroma deluješ tako ali pa so bili s tabo v trgovini še kakšni taki bolj "čudni" obiskovalci kot si ti, ker jaz nikoli nisem dobil takega občutka. Kot pa rečeno se po teh obmejnih trgovinah potika svega i svašta, tako da si jim že bil sumljiv.
Je pa tako "vdiranje" v človekov osebni prostor in premikanje z njim praksa v veliki trgovinah, ne samo v kompas šopih, tako da ne vem ali ne hodiš veliko po trgovinah ali pa imaš kakšen drug problem.
Se mi zdi, da se je od veselic govorilo....Pa kakooo, par dni nazaj se je folk razpisal, da od cigaret ni nobenega dobička.
Nekako tako kot pri časopisuOd tobačnih izdelkov ni nekega dobicka. Oziroma so dobički minimalni.
Koliko stane šteka čikov v kompas shopu? V dutyfree na letališču v Nišu so 11.5 eur. Se je našla ena podjetna, nabrala šop vozovnic od ostalih potnikov in si nabrala zalogo. Ampak čiki so zgledali neka noname znamka ali srbski fejk, baje je pri nas cena 29 eur.