Ti si tudi polpismen?V bistvu ima prav. Kako se lahko imaš za pluralnega, če prebiraš le eno stran?
A je samo vaša stran prava?
Ti si tudi polpismen?V bistvu ima prav. Kako se lahko imaš za pluralnega, če prebiraš le eno stran?
Hec je v tem, če boš bral ali poslušal obe ali več strani, boš videl da je naša stran najboljša. Seveda, če razmišljaš pošteno in državniško/ domoljubno.Ti si tudi polpismen?
A je samo vaša stran prava?
Članek je iz mojedolenjske, če ciljaš na to, da ga je stardec sam napisal? bo zdaj članek dober ali še vedno ne?vir je zraven za sliko, članek je pa iz riti al kje?
Se. Samo z jokanje blaženjem.... po forumih ne bom rešil svojih težav.Hoces rect, da tebe to kar se trenutno dogaja nic ne gane
dobro tu se strinjam, stardec piši vire zraven in ne vznemirjaj ljudiNisem napisal da je laž, samo objavljanje vsakega članka brez vsebine in avtorja, sklicevanja na vire, ki jih ni... Lahko se bolj potrudiš, če že pljuvaš čez nekoga ki ga ne maraš
Jebo te vir. Teb je važna samo forma, vsebina pa ne. Ker, če jaz napišem, da sem članek skopiral iz NOVA24 boš ti spet kozlal, češ, ah to Janševo trobilo. Tebe ne briga resnica, tebe briga samo kdo je kaj in kako je reku, ne pa kaj je povedal.. Men se tud gravža brat STA, 24 kur, Delo, novice, dnevnik, necenzurirano, Novice, Večer... in podobno sranje ... Ampak jaz to sranje preberem, da pol lahko presodim kdo ima prav.Nisem napisal da je laž, samo objavljanje vsakega članka brez vsebine in avtorja, sklicevanja na vire, ki jih ni... Lahko se bolj potrudiš, če že pljuvaš čez nekoga ki ga ne maraš
Ti res ne dojamešJebo te vir. Teb je važna samo forma, vsebina pa ne. Ker, če jaz napišem, da sem članek skopiral iz NOVA24 boš ti spet kozlal, češ, ah to Janševo trobilo. Tebe ne briga resnica, tebe briga samo kdo je kaj in kako je reku, ne pa kaj je povedal.. Men se tud gravža brat STA, 24 kur, Delo, novice, dnevnik, necenzurirano, Novice, Večer... in podobno sranje ... Ampak jaz to sranje preberem, da pol lahko presodim kdo ima prav.
In če bi ti bral še kaj druzga kot samo te komunajzarske portale, bi vedu od kje sem kaj skopiral.
Ti n ostali rdečuharji tukaj, pa nas učite demokracije. Berete samo eno verzijo. To ni demokracija, to je nič druzga kot navaden enopartijski komunizem. In v tem je razlika med vami komunisti in nami demokrati. Mi beremo vse portale, vi berete pa samo vaše. Poln gobec demokracije imate, pa pojma nimate kaj demokracija je.
Jaz nič ne vsiljujem. Jaz resnico samo napišem. Tebe pa to mot. Če npr ti napišeš nekaj, kar si prebral na 24kur in če se jaz strinjam s tem, kaj naj pol repliciram? Pol sem tiho. Ne rabim nič dodajat in ne rabim teh debilnih smajlijev popat. Jaz repliciram tam, kjer se ne strinjam.Ti res ne dojameš
Ti vsiljuješ eno in edino resnico. Ti nas prepričuješ, da so edino tvoji desni mediji tisti, ki pišejo resnico. Ti si tisti, ki stalno žali drugače misleče.
Guess what, demokracija je.
Ja, smo videli med korono.. Demokrati pa drugo mnenje poslušajo.
Kaj si ti med korono vidu? A hočeš povedat, da korone ni blo?Ja, smo videli med korono.