Pa kdo je zdaj v resnici šef vlade?

B81

22. jul 2007
36.991
10.529
113
Niti slučajno nima vedno prav.

Tole, če ne vidiš vira, da si posrala stardecev post...

1690460329889.png

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.683
-1.361
63
Nisem napisal da je laž, samo objavljanje vsakega članka brez vsebine in avtorja, sklicevanja na vire, ki jih ni... Lahko se bolj potrudiš, če že pljuvaš čez nekoga ki ga ne maraš

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
Glede na naslov teme...

Vem kdo ni, in upam da nikol več ne bo ne on ne njegovi pitbuli al bulmastifi, al kaj so bli oni Baričevičevi psi.

Jih pa resnica tolk peče, da so že prav nadležni postali, kot uši, garje,...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nisem napisal da je laž, samo objavljanje vsakega članka brez vsebine in avtorja, sklicevanja na vire, ki jih ni... Lahko se bolj potrudiš, če že pljuvaš čez nekoga ki ga ne maraš
Jebo te vir. Teb je važna samo forma, vsebina pa ne. Ker, če jaz napišem, da sem članek skopiral iz NOVA24 boš ti spet kozlal, češ, ah to Janševo trobilo. Tebe ne briga resnica, tebe briga samo kdo je kaj in kako je reku, ne pa kaj je povedal.. Men se tud gravža brat STA, 24 kur, Delo, novice, dnevnik, necenzurirano, Novice, Večer... in podobno sranje ... Ampak jaz to sranje preberem, da pol lahko presodim kdo ima prav.
In če bi ti bral še kaj druzga kot samo te komunajzarske portale, bi vedu od kje sem kaj skopiral.
Ti n ostali rdečuharji tukaj, pa nas učite demokracije. Berete samo eno verzijo. To ni demokracija, to je nič druzga kot navaden enopartijski komunizem. In v tem je razlika med vami komunisti in nami demokrati. Mi beremo vse portale, vi berete pa samo vaše. Poln gobec demokracije imate, pa pojma nimate kaj demokracija je.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.683
-1.361
63
Jebo te vir. Teb je važna samo forma, vsebina pa ne. Ker, če jaz napišem, da sem članek skopiral iz NOVA24 boš ti spet kozlal, češ, ah to Janševo trobilo. Tebe ne briga resnica, tebe briga samo kdo je kaj in kako je reku, ne pa kaj je povedal.. Men se tud gravža brat STA, 24 kur, Delo, novice, dnevnik, necenzurirano, Novice, Večer... in podobno sranje ... Ampak jaz to sranje preberem, da pol lahko presodim kdo ima prav.
In če bi ti bral še kaj druzga kot samo te komunajzarske portale, bi vedu od kje sem kaj skopiral.
Ti n ostali rdečuharji tukaj, pa nas učite demokracije. Berete samo eno verzijo. To ni demokracija, to je nič druzga kot navaden enopartijski komunizem. In v tem je razlika med vami komunisti in nami demokrati. Mi beremo vse portale, vi berete pa samo vaše. Poln gobec demokracije imate, pa pojma nimate kaj demokracija je.
Ti res ne dojameš :bonk:
Ti vsiljuješ eno in edino resnico. Ti nas prepričuješ, da so edino tvoji desni mediji tisti, ki pišejo resnico. Ti si tisti, ki stalno žali drugače misleče.

Guess what, demokracija je.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti res ne dojameš :bonk:
Ti vsiljuješ eno in edino resnico. Ti nas prepričuješ, da so edino tvoji desni mediji tisti, ki pišejo resnico. Ti si tisti, ki stalno žali drugače misleče.

Guess what, demokracija je.
Jaz nič ne vsiljujem. Jaz resnico samo napišem. Tebe pa to mot. Če npr ti napišeš nekaj, kar si prebral na 24kur in če se jaz strinjam s tem, kaj naj pol repliciram? Pol sem tiho. Ne rabim nič dodajat in ne rabim teh debilnih smajlijev popat. Jaz repliciram tam, kjer se ne strinjam.
Ti si tisti, ki imaš problem, ne jaz. Ker ti si tisti, ki nočeš brat desnih portalov, ti bereš samo komunistične portale, pol ti pa jaz, ki preberem tud desne, povem drugačno mnenje, pol ti praviš, da pa vsiljujem. A ti men lahko vsiljuješ tvoje mnenje, jaz svojga pa teb ne smem? Preveč se od komunistov učiš. Komunisti so tisti, ki drugega mnenja ne marajo. Demokrati pa drugo mnenje poslušajo.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba