Pa kakšna imena se bojo še spomnili?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.636
4.578
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je to, ime?

Aja.. Sem mislu, da mene kličeš?!
grin1.gif

Drgač pa KLIK

jello

Guru
22. sep 2008
10.358
3.942
113
Pa dobr, kako te pol kličejo je druga stvar. Je pa fajn če nisi nek Lu Lee in te pol ne kličejo glih Lulika in podobno.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik jello pravi:

Pomoje je ravno obratno kot si ti predstavljaš. Bolj ko greš na kmete več je kevinov, samant, nancy, layla, tian, ian, michelle,...pri nas taka imena dajejo večinoma punce ki so srednjo šolo delale na zadnjih zicih v koruzi ali za kulturnim domom, pa kake frizerke.
Zanimivo. Moje izkušnje so pa ravno nasprotne - tu in tam sicer zaide kaki Žak tudi na podeželje, v glavnem pa kraljujejo v mestih. Se pa, za razliko od mesta, na deželi še vedno znajdeta kaki Janez ali Matija.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.682
113
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je to, ime?

Aja.. Sem mislu, da mene kličeš?!
grin1.gif

Drgač pa KLIK

Mel sošolc v srednji fotra Villibalda.......skor smo iz stolov popadal k smo to zvedl
hysterical-1.gif

Drgač pa: Arne (Arni), Danaja
smile-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.280
6
38
SI
HARLEM, d.o.o., RAČUNALNIŠKI INŽENIRING odgovorna oseba FIKRET DŽEPAR

SPLOŠNO ZIDARSTVO MURAT RUŠITI S.P.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
ksz

Prišlo bo v poštev šele čez kakšno leto, razmišljam pa že sedaj...

Tako bo moj sine imel moje ime... Samo še babo prepričam
smile-1.gif

Sicer bi pa dal ime sinu tudi Franci.. Ker bo pri 20-tih, če bo kej po fotru mu širok hrbet, velike šape pa vsi bi ga klical Frenk d Tenk :D No tle pa nimam kej... Jo prej ubijem preden jo v to prepričam...

Do nekaj let nazaj sem bil 100%, da bo moj sin Matevž tako kot prvi znani v družinskem drevesu 300 let nazaj, vendar me je za..bal fotrov bratranec, ki ima sedaj malega Matevža. Že tako se najde kakšen z istim imenom in priimkom... da bi ga pa v žlahti delal razen v zgornjem primeru mi pa ni..
Nasploh pa so mi všeč "starejša" imena kot so rožle, lovro, matevž,...

jello

Guru
22. sep 2008
10.358
3.942
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Recimo robi, kako lahko dajo takšno ime? Matija, Martin, Ožbej, Jošt, Jakob, Luka, Jure, Neža, Ajda, Urška, Klara............... to so imena.

Star že 40 pa še vedno mali.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Recimo nermin, kako lahko dajo takšno ime? Matija, Martin, Ožbej, Jošt, Jakob, Luka, Jure, Neža, Ajda, Urška, Klara............... to so imena.

Nermin izhaja iz ottomanskih casov in pomeni junak.