Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Uuuuuu![]()
Citat:
Uuuuuu![]()
Bingo!Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Fikfak Mafalda Celovška 26? zadnje cifre pa nevem več...![]()
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uuuuuu![]()
Sej nisem pričakoval, da boš ti razumel foro.![]()
Potem dohtarce nebi bile zate. Ne vem če je 10% poročenih doktoric z enim priimkom.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:No, toliko mi gredo na falus dvoji, trojni priimki.
Citat:
Pol hitr kaka Ðesika al pa Ðesa postane![]()
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
v našem vaškem vrcu, se prov začudiš nad imeni. Kot da si v tujini in še napisana so tako. Predvsem pa opažam vpliv Tele novel. Kratka imena tut jaz ne prebavljam, a nekatera so kul mormo priznat. Jaz sem se odločil da bomo Mel slovenska/slovanska. Punca ma po dj-ki, tamal po slovenskem hribolascu, ki ma vikend na triglavi.
Jezi me, da je folk tulk glup. Živimo kot slovenci a imen je malo slovenskih. Se sramujemo samga sebe? Pa ajde men ime kakršenga češ sam nauči se ga napisati tm do 6 leta. Še najbl mi je pa zanimivo, ko vidiš kje napisan Novak xy. Prašaš tastare kaj to pomen in s ponosom razložijo. Pa kaj ti je, a boš vsakem to delal? Je bilo neko francosko ime. Sem matki zabrusu nazaj, da meni kot Janezu se prebere tako in tako (in vsem, ki so letal okol tamalga) pa Je bila užaljena. Eh.
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
nazadnje je ena mama pred mano klicala sina Voranc...![]()
Pomoje ni dojela, da je bil to psevdonim Lovro Kuharja....to je bilo v bistvu ime pokrajine kjer so živeli njegovi starši, ne pa ime...
Dobro da mu ni dala ime Celje ali arja vas