Pa kaj je tem našim starcem in starim starcem...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
pa da 1-2x letno letim 200km v eno smer nekaj kar smo spoznali preko neta pokotat...
A kakšne pupe, ki bi stanovala bliže tebi, pa ne najdeš? Najbrž te vse poznajo, da si lump.Tvoje tabližnje, prave kmečke punce pa drugi templajo.
Če se 1- 2x na leto voziš 200km daleč sexat, to precej stane. Bemtiš, saj še zima pride večkrat ne leto kot pa ti sexaš!

Abraham+, kaj ti delujem da se bom ubadal tukaj s tabo?

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Deluješ mi kot nekdo, ki ga še ni v toplo namočil razen takrat, ko si imel drisko.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Deluješ mi kot nekdo, ki ga še ni v toplo namočil razen takrat, ko si imel drisko.

Ja oča, ja....
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
No, potem pa ubogaj mene pa svojega očija in še tistega strica, ki ti je talal nasvete, pa pejd u akcijo in boš videl, da obstajajo dve sorte ljudi in da ima tista ta druga sorta drugačno lulo kot ti.
Pa ne rabiš hodit 200km daleč al pa celo v Ameriko zato.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pyzda ti siliš podatke z mene, pol pa mi obesijo da se kurčim, pa nevemkajvse.

Hoto sn povedat, da še povaljam kaj 200km izven mojga mesta.

Ampak starim je treba vse razložit, ker neznajo brat med vrsticami.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Hoto sn povedat, da še povaljam kaj 200km izven mojga mesta. Ampak starim je treba vse razložit, ker neznajo brat med vrsticami.
Aaaaa, taka je ta reč...torej, če preberem med vrsticami, ti pri cestnem podjetju valjar voziš?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če si pa še osnovnošolec je pa prav, da še ne sexaš.
Sploh se ne delam norca in res je vsako delo častno. Samo da je pošteno.
Saj jaz sem pa vratar.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ura bo res kmalu dve, vratarnico bo pometla snažilka, s ženo sva pa zmenjena, da bo ona danes na meni.
A ti boš pa kar na alterju namesto na ženi, še cel dan?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
aha..da ne boš pozabil viagre spotoma nabavit
wink-1.gif

js bom pa kr na alterju..nimam žene, priležnice pa ne štejejo
cool-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem jo včeraj vzel, pa še danes drži.
Ti pa, ker boš cel dan na alterju, kupi mehčalec, da se ti nebo drobil.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Hoto sn povedat, da še povaljam kaj 200km izven mojga mesta. Ampak starim je treba vse razložit, ker neznajo brat med vrsticami.
Aaaaa, taka je ta reč...torej, če preberem med vrsticami, ti pri cestnem podjetju valjar voziš?

ahahahahah neee nooo umiram ahahahaha

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Citat:
Bemtiš, saj še zima pride večkrat ne leto kot pa ti sexaš!

Citat:

Citat:
aaaa, taka je ta reč...torej, če preberem med vrsticami, ti pri cestnem podjetju valjar voziš?

haha mene bo pobralo od smeha
hysterical-1.gif

Vsaka čast stardec!
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Maloprej bil s stricem, fotrom in kolegom od fotra pod pohorjem na kofetu, in debatiramo...
In me začnejo j*bat, kak te nimam nobene "mačke" resne... Da v njihovih letih so oni meli al
resno babo pa lubico, al pa so bli samsi in 523 lubic, po vseh možnih okoliških vaseh... Da današna
mladina več neve kako se zabavat drugače kot pa z alkoholom, drogami in zapravljanjem dost dnarja...
Da oni so meli mopede in stare vespe, so nabasali lubico in si jo peljali na kako vaško veselico, ipd...

Itak jim nisem razlagal, da me je čista 10tka pustla ker grem v U.S za pol leta,...
Pa da da nebom govoril o sebi, recimo za kolege, ko jih je vsak pokotal že vsaj 15, nisem debatiral,
ker al bi rekli da nakladam, da "mi" že ne tišimo tolko, kot so oni... Zakaj ne, mi ni jasno. Starci
ful mislijo kake jebačine so bli, in da so gurali naokoli... Enaka finta recimo v sluzbi, itak ti starejši,
češ da mladi nič ne f00kamo in da ta modrna doba bo vse zjebala...

Jaz vem da mojga sina nem nikol gnjavil, kolko sem pa kak sem, pa tisti dve študentki z londona pri meni doma,
pa tista srednješolka, pa tista z norveške, ko se sploh nisma mogla pogovarjat ker ni govorila ne nemško ne angleško...
Naj živi zasebe, zagura kok misli da je zagurat potrebno, ne pa da se ga gnjavi... Jaz bom do takrat stišal kok bom mislo,
pa lahko in hotel, on pa naj po svoji pameti. Če treba pa lahko pride po kak nasvet...

Po pravici niti ni vrjamem stricu in podobnim, da so bli taki jebivetri, pomoje so hotli bit pa nikakor ni ratalo...

Sicer pa jih tut razumem zakaj so v resnici tako malo gurali...

Takrat še depiliranje ni blo v modi... Zdaj si pa predstavljajte, vse okoli in okoli kosmato... Jaz nebi mogo...
redface-1.gif

Verjetno prva tema, da se strinjam s Malcomom.

Tudi meni gre to nakladanje starih generacij na živce.Oni so kao najjači, ker so služili fakin JLA, jaz pa "samo" slovensko vojsko; oni so najjači, ker so ga hodili skoz žurat v Istro 20 let v vedno isti kamp in tam porivali "najboljše peechke".

Mejduš, jaz sem v svojih slabih 30 letih videl več sveta, kot oni na televiziji;v NY sem jedel v restavracijah,ki jih oni vidijo samo na kanalu A v kakšnem prispevku...ampak neee...to ni nič...oni so najjači..oni so..

Itak se ne kregam več z njimi, sem že zdavnaj obupal.Ko mi spet začne kateri kaj v tem slogu, ga grobo zabijem, da mi ni do takih debat, pa konec...No, moj stari je še kar normalen, kar se tega tiče, je treba priznat..