GSMobil: khm, kaj naj ti napišem. Ti veš koliko drugih možnosti imaš, ampak kot so ti nekateri že napisali: dejansko ti sedaj samo tlačiš dol sindrome osnovne težave: to je preutrujenost. To se ti bo nabiralo, dokler bodo vedno močnejše tablete še potiskale to dol, boš še ''zmogel'' (sicer dejansko bodo bolj tablete zmogle), ko bo pa dovolj, se bo pa nekaj v telesu prelomilo. Karkoli bo, bo slabo. Računaj na kakšen infark, možganska kap, če pa bo dovolj tablet in boš kaj dlje zdržal pa kakšen rak ali kaj takega. In verjemi mi, da te bo takšen delodajalec, kot si ga opisal, takrat odvrgel kot uporabljen toaletni papir.
Moj nasvet (kot vidim tudi drugih): čimprej si najdi drugo delo, tudi če bo plača slabša. Ker dokler te res nekaj ne sesuje, ne veš kaj je zdravje. Morda sedaj misliš, da gre, ampak če te bo prav sesulo, boš videl, kakšen bedak si bil danes. Če boš preživel.
Ajd, drži se, upam, da se boš spravil čimprej iz te situacije.
PS: Od daleč sem spremljal, kako je 42 letnik umrl na svojem delovnem mestu. Bil je najboljši delavec, vedno v službi, skoraj brez privat življenja.
Še malo razvedrila: kakšnega Indijca uvozi in ''outsourcaj'' svoje delo njemu, ti pa samo še project managment furaj...