Pa kaj je tem našim starcem in starim starcem...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Maloprej bil s stricem, fotrom in kolegom od fotra pod pohorjem na kofetu, in debatiramo...
In me začnejo j*bat, kak te nimam nobene "mačke" resne... Da v njihovih letih so oni meli al
resno babo pa lubico, al pa so bli samsi in 523 lubic, po vseh možnih okoliških vaseh... Da današna
mladina več neve kako se zabavat drugače kot pa z alkoholom, drogami in zapravljanjem dost dnarja...
Da oni so meli mopede in stare vespe, so nabasali lubico in si jo peljali na kako vaško veselico, ipd...

Itak jim nisem razlagal, da me je čista 10tka pustla ker grem v U.S za pol leta,...
Pa da da nebom govoril o sebi, recimo za kolege, ko jih je vsak pokotal že vsaj 15, nisem debatiral,
ker al bi rekli da nakladam, da "mi" že ne tišimo tolko, kot so oni... Zakaj ne, mi ni jasno. Starci
ful mislijo kake jebačine so bli, in da so gurali naokoli... Enaka finta recimo v sluzbi, itak ti starejši,
češ da mladi nič ne f00kamo in da ta modrna doba bo vse zjebala...

Jaz vem da mojga sina nem nikol gnjavil, kolko sem pa kak sem, pa tisti dve študentki z londona pri meni doma,
pa tista srednješolka, pa tista z norveške, ko se sploh nisma mogla pogovarjat ker ni govorila ne nemško ne angleško...
Naj živi zasebe, zagura kok misli da je zagurat potrebno, ne pa da se ga gnjavi... Jaz bom do takrat stišal kok bom mislo,
pa lahko in hotel, on pa naj po svoji pameti. Če treba pa lahko pride po kak nasvet...

Po pravici niti ni vrjamem stricu in podobnim, da so bli taki jebivetri, pomoje so hotli bit pa nikakor ni ratalo...

Sicer pa jih tut razumem zakaj so v resnici tako malo gurali...

Takrat še depiliranje ni blo v modi... Zdaj si pa predstavljajte, vse okoli in okoli kosmato... Jaz nebi mogo...
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
pred kratkim doživel isto zadevo. Prevladalo je mnenje, da je mobilna telefonija vse zjebala. Včasih si lahko imel v vsaki vasi drugo babo, sedaj pa en napačen korak in si busted :D

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom, pusti, to so buče. Tolko ko si jih ti presvedral, jih ne bosta tvoj oče in strici skupaj nikoli.
wink-1.gif

Pomisli malo, da so imeli tej pobje pri 21ih vsi že noseče žene, tako da več kot dve v življenju niso mogli sprobat. Verjamem, da se je jahalo na kozolcu cele dneve, a bolj z rednimi partnerji. Več jih niso mogli sprobat, ker niso imeli jajc, niti kontakta, niti ni bilo družbeno sprejemljivo. Tu pa tam se je našel kak jebač, ki je sprobal "vse na gmajni", a je na koncu ostal sam in po možnosti še alkoholik. Malcom, kar lahko iz tega potegneva je, da se lahko ti tvojemu staremu hinavsko nasmejiš v faco, ko ti bo še kdaj zabil kakšno na račun tvojega ne-sexanja. Mu lahko povsem mirne duše poveš, da jih že je Florida dala več kot jim je on kdaj koli videl spodnjice.
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Čist prav sta ti povedala stardeca.
Tle na netu visiš po cele dneve, noči, svetek in petek, telefon gor - dol...pejd raje na veselico al pa ličkanje koruze, pa kakšno pupo prekucni!
Doba interneta in mobilne telefonije sta kriva, da mularija s polnimi jajci hodite spat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma sej starc me ni nikol pretirano "pikal", bol stric pa frend od fotra, sploh po 2 pirih, so vsi ultra jebačine bli
rolleyes-1.gif

sej ne da sem jih sam dost, ampak grem stavit da več kot stric, ki je bil glavni v debati
rolleyes-1.gif

Foter mi vbistvu bol najeda naj se umirim, pa najdem kaj resnega. Jas mu pa vsakič znova povem, da bo težko to...
cool-1.gif

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Heheh, sam res. Učasih, če si dubu telefonsko, si se mogu najprej s starši slišat. Dober dan, a je ta pa ta doma... Pa nobene zasebnosti, pa nč.
Zdej pa že cyberseksajo prek msn-ja in podobnih jajc.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
pa da 1-2x letno letim 200km v eno smer nekaj kar smo spoznali preko neta pokotat...
A kakšne pupe, ki bi stanovala bliže tebi, pa ne najdeš? Najbrž te vse poznajo, da si lump.Tvoje tabližnje, prave kmečke punce pa drugi templajo.
Če se 1- 2x na leto voziš 200km daleč sexat, to precej stane. Bemtiš, saj še zima pride večkrat ne leto kot pa ti sexaš!